2777
2789
امیدوارم عزیز دلم چون دلم خیلی شکست که برادر مظلوم‌منو مسخره کردن آتیش گرفتم به گسی که این همه خوبی ...

قربون دل شکستت بشم منم ازحرفش ناراحت شدم دل شکستن که هنر نیست آخه اون طفلک که گناهی نداره انشاله خداخودش جواب تک تک کاراشون روبده  انشاله نینیت سالم بدنیا بیاد

تو خدای آرزوهای محالی۰۰۰۰  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چجوری جوابشو ندادی ؟ رابطتون خوب نبود؟

جواب پیام ندادم انگار نه انگار پیامی برام ارسال شده سریع هم پیام پاک کردم بعد مدتی هم دیدمش هیج کدوم به رومون نیاوردیم ودیگه هرگز پیامی از گوشی جاری به گوشی من ارسال نشد واینگونه بود که شر جاری از زندگی ما از همان ابتدا بریده شد حالا بعصی وقتا میخواد سوسه بیاد من بد جلوه بده ولی جلوش درمیام

لطفا لایک نکن ممنون       براخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی        اللهم صلی علی محمد و آل محمد
ممنونم عزیز دلم که انقد مهربونی😔😔

اصلا هیچی حسابش نکن آرامش خودت حفظ کن به روی خودت نیار

لطفا لایک نکن ممنون       براخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی        اللهم صلی علی محمد و آل محمد
مرسی مهربونم من تو خانواده با سیاستی رشد نکردم . هیچی بلد نبودم اینجا متوجه شدم چی به چیه

تا میتونی از تجربه بقیه استفاده کن .این جوری همیشه تو زندگیت یه پله که نه چند پله جلوتری .همیشه سعی کن شنونده خوبی باشی .کلی تجربه کسب میکنی سیاست بدست میاری 

کاش همین الان خدا میگفت هرچی تو بخوای .
دقیقا...چیکار کنم به نظرت حالا؟

بنظر من قبل از هرچیز آرامشتو حفظ کن ... اگ تو حرف خیلی مهمی پیشش نداری دستشو پیش،خونواده همسرت روکن ... مثلا تو این ی موردو ک توهین ب داداشت بوده  حتمن بگو اگ اونطورزک میگی حرف مهمی پیشت داره اونه ک باید بترسه ازینکه آبروش بره