2789
عنوان

کمک..زایمان

460 بازدید | 53 پست

فردا سی و هشت هفته میشم از دیروز عصر لکه بینی قهوه ای دارم دیشب رفتم معاینه شدم یک سانت باز بودم ی کوچولو دردکمر و دل دارم.گفتن اگه بستری بشی اذیت میشی اینجا برو تا دردات شروع بشه بعد بیا.چیکار کنم زودتر زایمان کنم

زندگیم پسرم

رابطه داشته باش..پیاده روی کن..دوش اب گرم بگیر

دوتا صلوات واسم بفرست که بدجور بهش نیاز دارم..اولی نیت سلامتی بچم..دومی نیت خونه دار شدنم..اگه فرسادی لایک کن منم برا تو بفرستم .برا همه مریضام نیت شفا و سلامتیشون صلوات بفرستوقتی احمقی و قصد دعوا داری و فک کردی همه مثه خودتن ریپلایم نکن....ادمی را ادمیت لازم است

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دقیقا مث من شدی

خوب کاری کردی برگشتی خونه

حموم گرم برو

پیاده روی ترجیحا تنها نباش

برقص

پله بالا پایین کن

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...

خوش بحالت منم دل دردو كمر درد دارم ولي لك نديدم بيمارستانم نرفتم پياده روي زياد بكن نزديكي داشته باش بدون حلوگيري 

.   ضربان قلبم دخترم ماهورا😍💋🤱                                          من دختر بدی بوده ام ! برای انکه پسری دوستم رادر ماشین ببوسد تمام خیابان را کشیک داده ام ! من به موتور سیکلت هایی که باسرعت از کنارم ردشده اند بلند گفته ام (سگ پدر..) من اینجور مواقع سرم رانینداخته ام پایین؛ مودب نبوده ام و شورش رادرآوردم ام !  زبانم دراز بوده ! من رژ لب هایم را بالای لبم زده ام ! من دختر قرتی فامیل بوده ام ! من دختر بدی بوده ام که روی ابرو ها و موهایش رنگ گذاشته !! دخترِ بدِ کمر باریک ..دختر بدِ زبان دراز ..دختربدی که وسط کتابهایش خوابش میگیرد ..انگشت تفی اش را به صفه میزند دختر بدی که هیچوقت آدم  نمیشود😍

وقت زایمانت اگه میشه دعام کن

اسمم فروغ

بگو این ماه باردار باشه بچش رو صحیح و سالم بغل بگیره

خیلی محتاج دعاتم عزیزم به هرریسمونی چنگ میزنم خیلی اذیتم

شاید دعای شما در حقم اجابت بشه

میشه برای حاجتم  که اینده و زندگیم رو تغییر میده  از ته دل دعا کنید  و صلوات بفرستید...
اسی فقط بخواااااااااااببببب یعنی من اگه برگردم ب چندروز قبل زایمانم اینقد میخابم ک تلافی اینهمه نخوا ...

😂😂😂

کتاب خون های گلم‌ کتابزندگی پس ازمرگ رو اگه نخوندین حتما بخونین😍

خانمی دوش بگیر!! رابطه هم داشته باش و خوبه!

پیاده روی هم خیلی تأثیر داره . ایشالله زایمان راحتی داشته باشی خانمی. خوشبحالت من که سر دو تا بچه اولم با زور امپول فشار دنیا امدن اصلا درد نداشتم

خدایا هزار مرتبه شکرت