2777
2789
عنوان

کمک..زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 53 پست
نینی منم اولش همینجور بود نهایت هر ۳ساعت یه بار بیدار می‌شد و شیر میخواست. الان دو سه هفته هست که یه ...

اها یعنی شما بیدارنمیشدید اونو بیدار کنید هر یک ساعتو نیم یا دوساعت ک شیرش بدید؟ من ساعت زنگ مزارم هر دوساعت پامیشم بیدارش میکنم شیرش میدم فک میکردم الانم باید هردوساعت بیدار شه واس شیر

تیکر شیش سالگی دخترمِ😘😘😘

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اها یعنی شما بیدارنمیشدید اونو بیدار کنید هر یک ساعتو نیم یا دوساعت ک شیرش بدید؟ من ساعت زنگ مزارم ه ...

منم ۲ماه اول همین کارو میکردم. بعد خود نینیم یواش یواش دیگه شیر خوردنش رو نصفه شبا کم کرد. یکی در میان میخورد. وبعدم تبدیل شد به شبی یه بار. البته تو هر وعده ای که میخوره ۴الی ۵پیمونه شیر یا ۱۲۰الی ۱۵۰سی سی شیر میخوره. اگر نینیت هنوز کم کم شیر میخوره فعلا ولش کن. بعد یواش یواش فاصله ساعتارو بیشتر کن. نینیت وقتی فاصله ها بیشتر بشه گرسنه تر میشه و بیشتر شیر میخوره و مدت زمان بیشتری رو سیر میمونه.یه نکته دیگه اینه که میگن فقط نینی یک‌ماهه رو برا شیر بیدار کنید. بعد یک الی ۲ماه بزارید هروقت خود نینی بیدار شد بهش شیر بدین، اینجوری هم خواب مرغوب رو تجربه می‌کنه و هم رشد مغزیش بهتره.یواش یواش دیگه ساعت گذاشتن و شیر دادنش اشتباهه. البته یه دفعه ولش نکن ۵،۶ساعت گرسنه بمونه و بیدار نشه. مثلاً به جای هر دو ساعت یه بار هر ۴ساعت یه بار ساعت بزار تا اگر خود نینیت بیدار نشد خودت سر ۴ساعت بهش شیر بدی بعد این فاصله رو بیشتر کن. دکتر میگه شبا تا ۸ساعت هم اگر نینی شیر نخوره اشکال ندارد. نینی من نهایتش هر ۶ساعت یه بار میخوره، یعنی خودش بیدار میشه

منم ۲ماه اول همین کارو میکردم. بعد خود نینیم یواش یواش دیگه شیر خوردنش رو نصفه شبا کم کرد. یکی در می ...

اها ممنون عزیزم مرسی بابت راهنماییات انشاا... کوچولوت همیشه سلامت باشه 

یعنی همشون همیشه سالم باشن ک ما اینقد دق نکنیم گرچه مادر بودن ازاین چیزا سخت تره

تیکر شیش سالگی دخترمِ😘😘😘