فردا سی و هشت هفته میشم از دیروز عصر لکه بینی قهوه ای دارم دیشب رفتم معاینه شدم یک سانت باز بودم ی کوچولو دردکمر و دل دارم.گفتن اگه بستری بشی اذیت میشی اینجا برو تا دردات شروع بشه بعد بیا.چیکار کنم زودتر زایمان کنم
نینی منم اولش همینجور بود نهایت هر ۳ساعت یه بار بیدار میشد و شیر میخواست. الان دو سه هفته هست که یه ...
اها یعنی شما بیدارنمیشدید اونو بیدار کنید هر یک ساعتو نیم یا دوساعت ک شیرش بدید؟ من ساعت زنگ مزارم هر دوساعت پامیشم بیدارش میکنم شیرش میدم فک میکردم الانم باید هردوساعت بیدار شه واس شیر
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اها یعنی شما بیدارنمیشدید اونو بیدار کنید هر یک ساعتو نیم یا دوساعت ک شیرش بدید؟ من ساعت زنگ مزارم ه ...
منم ۲ماه اول همین کارو میکردم. بعد خود نینیم یواش یواش دیگه شیر خوردنش رو نصفه شبا کم کرد. یکی در میان میخورد. وبعدم تبدیل شد به شبی یه بار. البته تو هر وعده ای که میخوره ۴الی ۵پیمونه شیر یا ۱۲۰الی ۱۵۰سی سی شیر میخوره. اگر نینیت هنوز کم کم شیر میخوره فعلا ولش کن. بعد یواش یواش فاصله ساعتارو بیشتر کن. نینیت وقتی فاصله ها بیشتر بشه گرسنه تر میشه و بیشتر شیر میخوره و مدت زمان بیشتری رو سیر میمونه.یه نکته دیگه اینه که میگن فقط نینی یکماهه رو برا شیر بیدار کنید. بعد یک الی ۲ماه بزارید هروقت خود نینی بیدار شد بهش شیر بدین، اینجوری هم خواب مرغوب رو تجربه میکنه و هم رشد مغزیش بهتره.یواش یواش دیگه ساعت گذاشتن و شیر دادنش اشتباهه. البته یه دفعه ولش نکن ۵،۶ساعت گرسنه بمونه و بیدار نشه. مثلاً به جای هر دو ساعت یه بار هر ۴ساعت یه بار ساعت بزار تا اگر خود نینیت بیدار نشد خودت سر ۴ساعت بهش شیر بدی بعد این فاصله رو بیشتر کن. دکتر میگه شبا تا ۸ساعت هم اگر نینی شیر نخوره اشکال ندارد. نینی من نهایتش هر ۶ساعت یه بار میخوره، یعنی خودش بیدار میشه