2777
2789
عنوان

کمک..زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 53 پست
منکه بچم بدعادت شده اصلاااا بدون شیر خوردن نمیخوابه شیرش میدم میخوابهذبعد میزارم تو گهواره. پستونکو ...

نینی منم پستونکش رو میندازه بیرون ولی دکتر می‌گفت انگشت بزارین پشتش تا بیرون نیفته چون دلش نمی‌خواد بندازه بیرون اما چون بلد نیست اینجوری میشه. دکترش می‌گفت مکیدن پستونک خیلی خوبه، نفخ و دل درد رو کمتر میکنه، مانع از بالا آوردن شیر میشه، رفلاکس رو کم می‌کنه و در نهایت به بچه آرامش ذهنی و روحی میده.می‌گفت بچه ها با مکیدن احساس امنیت میکنن

روی سیسمونی تخت و پارک بود که خودش ویبره داشت، تاب برقی داشت، گهواره قدیمی براش خریدیم، گهواره میلاد ...

خوبه حالا انشاا... ک همینجور راحت بخوابه از این ب بعد فقط شبا شیر نمیدی بهشو دم صبح میدی اذیت نمیشه؟من ساعت 12ک میخوابیم و شیرش میدم باز ساعت دو بیدار میشم دوباره گوشی زنگ میزارم ساعت چهار و شیش ام بیدار میشم واسه ساعت هشت ام ک بیدارم دیگه شیرش میدم

تیکر شیش سالگی دخترمِ😘😘😘

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نینی منم پستونکش رو میندازه بیرون ولی دکتر می‌گفت انگشت بزارین پشتش تا بیرون نیفته چون دلش نمی‌خواد ...

خخ بچه من اینقد با قدرت یهو پرت میکنه ک شوت میشه اونور شوهرم میگه پستونک ک میدیم باید مواظب باشیم یهو با قدرت پرت نکنه بخوره وسط پیشونیمون

تیکر شیش سالگی دخترمِ😘😘😘

وقت زایمانت اگه میشه دعام کن اسمم فروغ بگو این ماه باردار باشه بچش رو صحیح و سالم بغل بگیره خیلی ...

ایشالا باردار بشی عزیزم حتما برات دعا میکنم

زندگیم پسرم
چند وقت بعدش زایمان کردی؟

من صبح ساعت ۶ بلافاصله بعد خونریزیم رفتم بیمارستان

خیلی اذیتم کردن شب ساعت ۹ آمپول فشار زدن ساعت ۱ شب پسرم دنیا اومد 

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...
خانومی منم درد پریودی و کمردرد دارم خیلی و انقباض هم کم و بیش دارم ولی لک ندیدم حتما  باید &nbs ...

ن میتونی هروق دوست داری  بری زایشگاه معاینه بشی

زندگیم پسرم
خانومی منم درد پریودی و کمردرد دارم خیلی و انقباض هم کم و بیش دارم ولی لک ندیدم حتما  باید &nbs ...

نه عزیزم به لک خیلی ربط نداره منم لک ندیدم این هایی که گفتین دردای اولیه زایمان هست خانمی احتمالا دهانه رحمت داره نرم میشه شایدم کمی باز شده

خدایا هزار مرتبه شکرت   
خوبه حالا انشاا... ک همینجور راحت بخوابه از این ب بعد فقط شبا شیر نمیدی بهشو دم صبح میدی اذیت نمیشه؟ ...

نینی منم اولش همینجور بود نهایت هر ۳ساعت یه بار بیدار می‌شد و شیر میخواست. الان دو سه هفته هست که یه بار بیشتر بیدار نمیشه. ساعت ۱۲شب میخوره  بعد دیگه نمیخوره تا ساعت ۵،۶صبح. دکترش می‌گفت از دوماهگی به بعد دیگه نصفه شبا به بچه شیر ندین. شاید یکی دو روز گریه کنه ولی کم کم یاد میگیره که قبل از خواب حسابی شیر بخوره و تا صبح دیگه بیدار نشه، اینجوری هم خواب مرغوب رو تجربه می‌کنه و دیگه دنبال این نوع خواب راحته و هم اینکه مغزش بهتر رشد می‌کنه و یادگیریش بیشتره. البته من خودم همچین کاری نکردم، اتوماتیک سیستم بدنی نینیم اینجوری شد که یکبار بیشتر بیدار نشه. البته نینی من شیرخشکیه و اصلا از روز اول شیر خودم رو نخورد

نه عزیزم به لک خیلی ربط نداره منم لک ندیدم این هایی که گفتین دردای اولیه زایمان هست خانمی احتمالا ده ...

من هفته 31 معاینه شدم 1سانت  باز بودم درداش هم از الانم کمتز بود استراجت کردم رفع شد،

خدایا بابت هدیه ای که دادی شکرت،خودت مواظب هرسه تامون باش