2777
2789
عنوان

کمک..زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 53 پست

من گل گاو زبون خوردم.ودود تخم شوید به رحمم دادم.وشربت زعفرون وتخم شربتی .البته من تقریبا۴۰هفته داشتم میشدم.وخیالم راحت بود از اومدن عزیزم.خیلی زیاد پیاده روی هم کردم زایمانم ۲. ساعت طول نکشید.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وقت زایمانت اگه میشه دعام کن اسمم فروغ بگو این ماه باردار باشه بچش رو صحیح و سالم بغل بگیره خیلی ...

الهی خانمی. ایشالله هر چی خیر و صلاحه واستون پیش بیاد

خدایا هزار مرتبه شکرت   
32 روزه شمام نمیتونستی بخوابی؟  منم خیلیییی خسته میشم پدرم دراومده

وحشتناک بود. نینی من دقیقا تا ۲ماهگی و واکسن ۲ماهگیش شب تا صبح بیدار بود. گریه نمی‌کرد ولی باید همش تو بغل بود و میچرخوندیمش. اگر می‌نشستیم گریش شروع میشد. دکتر رفتیم گفت دلش درد می‌کنه ولی چون مظلومه گریه نمیکنه. بهش دارو داد ولی بازم بیدار بود. واکسن ۲ماهگیش رو که زدیم بهمون گفتن ۲۴ساعت بهش استامینوفن بدین. استامینوفنه انگار خواب آور بود. همون شب راحت خوابید. از اون به بعد یواش یواش خوابش تنظیم شد. شبا راحت میخوابید ولی قبل خواب باید حتما بغلش میکردیم تا بخوابه. الان ۳ماهشه. و ۲روزه بدون بغل و با پستونک راحت می‌خوابه. برا شیر خوردن هم فقط یه بار ساعت ۵یا۶صبح بیدار میشه

اره خانمم . بارداری سوممه . دوستان خیلی دلم یه دخملی میخواد امروز میرم ان تی دعام کنید

ان شاالله نی نی سالم وخوشگل بیاد بغلت 

هرچی خدا صلاح بدونه همونه❤

هرچی دلت میخواد خدا بده😍

رفتی سونو بیا خبربده 😚😍😍

خاص فقط خداس🥰
وحشتناک بود. نینی من دقیقا تا ۲ماهگی و واکسن ۲ماهگیش شب تا صبح بیدار بود. گریه نمی‌کرد ولی باید همش ...

براش گهواره میخریدید خب خیلیییی راحت تو اونا میخوابه من شوهرم خودش یکی درست کرد تو خونه بستیم ب سقف وسط خونس اینقد راحت توش میخوابه زمین ک میزاریم بخوابه خیلی خودشو کش میده ولی رو این حالت گهوارهه راحته یه چوب حالت قاب داد نجاری درست کرد بعد‌ش تور فلزی رو خودش با یه چیزی ک نمیدونم چیه روکش کرد چوبو و تور فلزی ام خیلی خوب دوخت و محکم کرد الان تشک میزارم داخلش و یه نخ بستم سرجام میشینم با این نخ راحت تکون میدم بچه رو 

تیکر شیش سالگی دخترمِ😘😘😘

وحشتناک بود. نینی من دقیقا تا ۲ماهگی و واکسن ۲ماهگیش شب تا صبح بیدار بود. گریه نمی‌کرد ولی باید همش ...

منکه بچم بدعادت شده اصلاااا بدون شیر خوردن نمیخوابه شیرش میدم میخوابهذبعد میزارم تو گهواره. پستونکو شاید یبار در روز بدم بهش اونم شاید پنج دیقه میک بزنه و باز میندازتش 

تیکر شیش سالگی دخترمِ😘😘😘

براش گهواره میخریدید خب خیلیییی راحت تو اونا میخوابه من شوهرم خودش یکی درست کرد تو خونه بستیم ب سقف ...

روی سیسمونی تخت و پارک بود که خودش ویبره داشت، تاب برقی داشت، گهواره قدیمی براش خریدیم، گهواره میلاد خریدیم،بابام براش گهواره درست کرد، هیچکدومش جواب نداد. ساعت خوابش بهم ریخته بود. شب تا صبح بیدار بود، صبح تا شب میخوابید