2777
2789
عنوان

چشم چرونی

| مشاهده متن کامل بحث + 1639 بازدید | 91 پست
تازه یادم رفت بگم تو یه ساختمونیم صداش موقع رابطشون هم میومد خونمون خدارو شکر الان بچه دار شده کلا ...

خیلی ناراحت شدم. خداروشکر که اوضاعت تغییر کرد. حالا شوهرتو دوست هم داری؟ 

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
تازه یادم رفت بگم تو یه ساختمونیم صداش موقع رابطشون هم میومد خونمون خدارو شکر الان بچه دار شده کلا ...

یعنی شوهرت میدونست صداشونو میشنویو باز کارشو میکرد؟؟؟ 😮😕

حالا چی شد که با حجاب شدی؟ 

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یعنی شوهرت میدونست صداشونو میشنویو باز کارشو میکرد؟؟؟ 😮😕 حالا چی شد که با حجاب شدی؟ 

من مبشنیدم حتما شوهرمم میشنید دیگه 

تازه من از مامانم دورم مجبور میشدم برم یک هفته بجونم خونه ی مامانم صدرصد شنیده بود بعد اونم هر روز خونه مادرشوهرم بودن شوهرمم من نبودم میرفت شبا صداشو میشنید روزام خودش و اداهاش رو میدید هوفففففف

اولش نماز خوندم بعد چن وقت چادری شدم ماجراش خیلی طولانیه ولی با یه حاج اقایی صحبت کردم تو قم درباره ی حجاب گفت و گناهام کار خدا بود متحول شدم با حرفاش البته من خانواده ی مذهبی دارم  در ریشه داشتم

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 
یعنی شوهرت میدونست صداشونو میشنویو باز کارشو میکرد؟؟؟ 😮😕 حالا چی شد که با حجاب شدی؟ 

جالبه اولش یه روسری نصفه و نینه سرش میکرد جاریم روسریش رو یک سالی میشه گذاشت کنار ش ه م هز ا ن موقع دیگه باهاش گرم نمیگیره تو مجالس یکم اروم شدم گرچه نمیبینیم که همو زیاد

اخه قبلش برهدر شوهرم خیلس بامن شوخی میکرد و شوعرمم داشت کار اونو تکرار میکرد منم عکس العنل نشون میدادم میگفت چیه شما شوهی میکردین من چیزی میگفتم'!

کاملا تاوان پس دادن بود

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 
جالبه اولش یه روسری نصفه و نینه سرش میکرد جاریم روسریش رو یک سالی میشه گذاشت کنار ش ه م هز ا ن موقع ...

عجب زن کثیفی  .شوهر اون نفهمید؟؟؟ 

من بعد از کلی مطالعه فهمیدم درصد خیلی زیادی از این مسایل مربوط به همون بی حجابی و بی ایمانی جوناست. حس میکنم مردا الان دیگه زیاد به زناشون احترام نمیزارن. زنا خودشون با خودشون این کارو کردن. هر چقدر بیشتر احترام خودتو نگه داری و با حجاب باشی بیرون شوهرتم بیشتر بهت احترام لااقل بیشتر از وقتی که بی حجابی.بی حجابی سردی هم میاره تو رابطه زناشویی. زن و شوهر بی حیا میکنه حرمتارو میشکنه. 

من مبشنیدم حتما شوهرمم میشنید دیگه  تازه من از مامانم دورم مجبور میشدم برم یک هفته بجونم خونه ...

تهران هستین؟ 

تهران هستین؟ 

نه ارومیه

خیلی ناراحت شدم. خداروشکر که اوضاعت تغییر کرد. حالا شوهرتو دوست هم داری؟ 

ممنون اره خب شوهرمه ولی بی وفایش و بی جنبگیش رو بهم نشون داد

عجب زن کثیفی   .شوهر اون نفهمید؟؟؟  من بعد از کلی مطالعه فهمیدم درصد خیلی زیادی از این م ...

خ نمون خیلی صدا میره میاد اونم براش مهم نبود که یکم رعایت کنه خدا ببخشه من قبل اومن جاریم خبر نداشم اینحوری صا میره میاد برهدر شوهرم شبا میومد نیخوابید طبقه ی خودش خیلی واضح صدا میاد معلوم نیست اونم برا مارو متوحه شد بود یا نه..لابد جاریمم فکر نمیکنه با این وضوح میاد صداش چون من سایلنتم واقعا از ترس سر و صدا

خ نمون خیلی صدا میره میاد اونم براش مهم نبود که یکم رعایت کنه خدا ببخشه من قبل اومن جاریم خبر نداشم ...

ایشاله که موفق باشی هر جا که هستی 💛👋.منم دیشب شوهرم اومد مشکلمون حل شد خداروشکر 

خاهش ميكنم وظيفه بود خدا رو شكر 🌹 ايشالا هميشه خوب باشه حالت

فدای شما💞دیشب شوهرم اومد نشست کنارم گفت اخه این چه حرفی بود به من زدی که اگه خوشت میاد بگو منم اونجوری لباس بپوشم.بعدم گریش گرفت. منم گفتم من نگفتم خدای نکرده شما منظوری داری .کلی حرف زد کاملا بی قصد بوده .گفت چرا زودتر بهم نگفتی من اصلا متوجه این رفتارم نبودم. خلاصه خیلی برام حرف زد. بعدشم برد منو بیرون .حالا همش حواسش بود که نگاهش جایی نیوفته😁😁😁.خیلی خوب شد دیشب حالم. کلی هم خیالم راحت شد. 

ایشاله که موفق باشی هر جا که هستی 💛👋.منم دیشب شوهرم اومد مشکلمون حل شد خداروشکر 

ممنونم همچنین عزیزم

خدار شکر