2777
2789
عنوان

خواستگار

173 بازدید | 13 پست

بچه ها من 21 سالمه یه خواستگار 31 ساله دارم

من دانشجوعم و دو دلم

از یه طرف دلم میخواد از تنهایی در بیام و یه مرد کنارم باشه از یه طرف دیگه میترسم پشیمون شدم

مثلاً در آینده تو محیط کار و اینا افراد همفکر خودمو ببینم و پشیمون بشم

حالا خواستگار من سنتیه و مامانش با مامانم حرف زده گفته اگه موافق باشین دختر پسر باهم حرف بزنن من نمیدونم چیکار کنم واقعاااا

اگه موقعیتش خوبه آشنا شو

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من موندم چرا الان همه ۳۰تا۳۵ساله ها راحت میرن سراغ ۲۰تا ۲۵ و اکثرا هم جواب مثبت میگیرن بنده خداهایی که ۲۷ ۲۸ ۲۹ هستن باید چکار کنن پس

تو مهم بود بمانی که نماندی رفتی؛جان که باید برود سفت به من چسبیده...🖤🖤🖤

به خواستگارت فرصت آشنایی بده ( تا با سبک تفکر سایر افراد آشنا بشی)

و اما ازدواج نکن چرا؟

چون تا سن ۲۴ الی ۲۵ سالگی مدام معیارهات برای انتخاب همسر تغییر میکنه و در سن ۲۴ الی ۲۵ سالگی تقریبا به ثبات میرسه

لبین خوشگل خانوم امار مرد و رو در بیار

چرا تا الان مزدوج نشده

چیکار میکرده

چیکار میکنه

چیکاره بوده

خط فکریش چیه

چی بوده

و اطراف چی سر می خوره

با کی ها می پریده می پره و داره می پره

و بعد تصور کن با همچین ادمی تا اخر عمر قرار باشی و بعد حتی بچه هات رو از خون اون بسازی ، از خون اون!

بعد می فهمی می خوای یا نه

و نکته مهم اینه

این مرد باید قول بده تا اهر عمرش تو رو بپرسته

نه اینکه بپذیرع یا دوست بداره

بپرسته

و لبین اصلا توانایی و گنجایش تو رو داره؟

سن که مهم نیست قرار نیست بهت ارامش یا امتیاز خاصی بده

ولی شخصیت و گذشته و عادات اون مرد، اره...

دقت کن ببین مرده یا نره

فدات شم برات بهترین هارو ارزو میکنم

میگن لیسانس داره اما اطلاعاتم خیلی محدوده و اینکه اهل دود و دم نیس نمیدونم چیکار کنم

بپرس خوب اگه دهن پر کنه بهش فرصت آشنایی بده

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️