2777
2789
عنوان

سخیف ترین و چیپ ترین کارتون چی بوده

800 بازدید | 50 پست

1:اول خودم وقتی ابتدایی بودم تازه مبل خریده بودیم احساس میکردم ما دیگ ب جرگه باکلاسان پیوستیم.همه هم باید خبردار بشن از این اتفاق میمون. چند روز در میون تو باشگاه ی جا مو میگرفتم تا آزم میپرسیدن چی شده میگفتم پام خورد ب مبلامون  آه اه  

2:هنوزم وقتی خانواده خودم یا شخص شوهرم برام کادوی چیزی بگیرن تا ب اطلاع جاریاتم نرسونم تنگی نفس میگیرم  

3:آخرین مورد ک خودم ب خودم نهیب زدم ک وای من چقد چیپم. از شرکت همسر دعوت کرده بودن واسه اینک ب همه نشون بدم شوهرم چقد ذوسم داره و نازمو میکشه جلوی همکاراش با لحن لوسی گفتم علی جونننی خسته شدم بررررریم   

وای چرا من انقد......اخه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه بار همه النگوهامو با هم پوشیدم یه مدت ،الان که فکرشو‌ می کنم خیلی بد بود 

برای مادر شدنم صلوات بفرستین لطفا♥️♥️♥️♥️♥️♥️مامانت قربونت بره زودتر بیا 😍😍😍لطفا برای رو به راه شدن زندگیم وآرامشم صلوات بفرستین 
😂😂😂 بچه ها چیپ دقیقا یعنی چی میشه یه مسلمون بگه؟

معانی مختلف دارد فرزندم😂

ارزان قیمت ،بی کلاس ،بی ارزش ،خز 

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

وای وااایییی نگم براتونننن😭😭😭😭

من قرص ضد افسردگی میخوردم بعد انگار مشروب زدم مست میکردم ،روزای اول استخدامم بود ،منم هندزفری میذاشتم تو گوشم و صداشو تا ته زیاد میکردم

دگ روپام بند نمیشدم تا تنها میشدم بلند میشدم میرقصیدم ،تازه رقصم بلد نیستم شلنگ تخته مینداختم😭😭😭😭

بعدها فهمیدم اتاق دوربین داره،رییسم همرا میبینه😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

خاهر من،عزیز من،عشق من،جیگر من،مادر من،دختر من،بانوی من،نکنننننننننننننن.....لایک نکنننن.....عاقا لایکم نکنننننن😣😣😣😣😣😣
جورابمو رو کفش میپوشیدم😖😖😖😖😖😞😭

چرا😐؟

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
جورابمو رو کفش میپوشیدم😖😖😖😖😖😞😭

🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤

دوست عزیز برای حاجتم صلوات میفرستی😍پسر یکی یدونه ی من حضرت زینب نگهدارت👪بعد از دوسال کاربریم برگشت 😍😍😍😍الان دیگه دوتا پسر خوشگل وشیطون دارم ..خدای مهربونم خودت مواظب بچه هام و همسرم باش🙏🙏🙏هرکی امضامومیخونه اگه دلش خواست برام دعا کنه گرفتاریام حل بشه لایک‌کنه منم صلوات می‌فرستم براش🍀