2777
2789
عنوان

سخیف ترین و چیپ ترین کارتون چی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 800 بازدید | 50 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای وااایییی نگم براتونننن😭😭😭😭 من قرص ضد افسردگی میخوردم بعد انگار مشروب زدم مست میکردم ،روزای ...

😆😆😆😆😆😆😆هرجامیری اول چک  کن بعد بیوفت وسط😜

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
معانی مختلف دارد فرزندم😂 ارزان قیمت ،بی کلاس ،بی ارزش ،خز 

😆😆😆تو عرق سرد باران کوثری به شوهرش تو دادگاه گفت یه آدم خز...بعد اونم گفت بی ادب..یعنی چی😕😕😕یه جیزی بپرسم بریزن سرت؟؟؟تو حس شسمت قویه اره؟؟

من اینو عمم تعریف کرده واسم وقتی سه سالم بوده عمم با اولین حقوقش میره واسم یه جفت النگو می‌خره 

مگه از همون طلا فروشی تا وقتی که رسیدیم خونه دستم دراز بوده و پایین نمیاوردم میخواستم همه ببینن    

حالا عمم هم کم لطفی نمیکنه ماهی یه بار واسه همه تعریف میکنه  

گر نگهدار من آن است که من می‌دانم 😍شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍

نمیدونم چیپه یانه ولی من پارسال عکس دسته گل خواستگارم و چون خوشگل بود گرفتم تواستوری واتساپم گذاشتم بهشون جواب منفی دادیم

ننه ش وخودش استوریمو دیده بود 

پیام دادن 

نشودفاش کسی آنچه میان من وتوست😌😉😍

مورد ۳ برام پیش اومد اسم شوهرمو با ناز صدا کردم شوهرمم قربونش برم همونجا گذاشت تو کاسه ام😂😂😂

استارتر عزیزی ک از ما نظر میخوای حداقل ی لایکی چیزی نشون بده نظرمون رو خوندی😐😐😐😐😐