2777
2789
عنوان

سخیف ترین و چیپ ترین کارتون چی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 800 بازدید | 50 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه دوره کلیپسه دو برابر سرم می زدم 

یه دوره ناخون کاشتم 

یه دوره موهامو اناناسی زدم ۳ ساعتم پوش می دادم 

یه دوره عاشقه تتلو بودم

خوشبختی یعنی دوتا پسر کوچولو‌ تو خونت داشته باشی ❤️
نگم براتون از وقتهایی ک  احساس کردم توجه پسری بهم جلب شده.ضایع ترین کارای ممکن ک از آدمیزاد بعی ...

خخخ تعریف کن بخندیم😁

برگ پاییزی زرد و خسته ام تنهای تنها در حال سقوط🍂                         
😆😆😆😆😆😆😆هرجامیری اول چک  کن بعد بیوفت وسط😜

😂😂😂دیدم دوربین داره ولی دیدم تو اتاق رییسم مانیتور نداره خودشم هیچوقت تو دفتر نیست بعد ها فهمیدم از تو گوشیش میبینه 😭😭😭😭😭😭

یعنی وقتی همکارم گفت دلم میخاس زمین دهن باز کنه برم تو😖😖

رفتم به رییسم گفتم اقای رئیس شما همه فیلما رو میبینین گفت بلهههههههههههههه😢😭 

البته بعدا یه مانیتور بزرگ نصب کرد تو اتاقش ک دگ همیشه روشن بود

خاهر من،عزیز من،عشق من،جیگر من،مادر من،دختر من،بانوی من،نکنننننننننننننن.....لایک نکنننن.....عاقا لایکم نکنننننن😣😣😣😣😣😣
😂😂😂دیدم دوربین داره ولی دیدم تو اتاق رییسم مانیتور نداره خودشم هیچوقت تو دفتر نیست بعد ها فهمیدم ...

من مدیرم الکی گفته بوددوربیناخاموشه.منم دراتاقمومیبستم حالا همه جارو بخارون پد مرتب کن از بندسوت گرفته تا...... دست توبینی کجه وکله غذاخوردن و..‌.‌..یبارک تاریک بودداشتم میرفتم فهمیدم دوربیناروشنه 😢😢😢

جایی هست که جز من هیچ کس نمیتواند آن را پر کند.کاری هست که جز من هیچ کس قادر به انجامش نیست.💪💪💪💪💪

وای بچها جدیدنم از طرف شرکت مسافرت اومدیم هتل پنج ستاره. خیلی با کلاس بود خدمه اومد کیف و ساک رو از دستم بگیره گفتم وای ن ممنون خودم میارمش گفت ن خواهش میکنم وظیفه منه گفتم وای نگید.خلاصه تا شوهرم چشم ابرو نیومد ول کن نبودم