2777
2789
دانش آموز بودن ایشون البته خودم و دوستم بودیم  کلاس چهارم بودیم ما عزیزم  الانم مدرسه ن ...

الان کلاس هفتمی؟؟؟؟؟؟؟؟😱😱😱😱

کلاس چهارم همچین کاری کردی؟؟؟؟؟؟؟؟😱😱😱😱

لهنتیییییییییی بهمون حق بده از دهه هشتادیا بترسیم😳😳😳😖😖😖😖

لطفا برای رسیدن به آرزوهام صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم......اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان کلاس هفتمی؟؟؟؟؟؟؟؟😱😱😱😱 کلاس چهارم همچین کاری کردی؟؟؟؟؟؟؟؟😱😱😱😱 لهنتیییییییییی بهمون حق ...

حق میدم

حالا دهه نودی هارو ندیدی

ببین اونا چی کارا کنن باید ازشون یاد گرفت  

اگه با پست یا تاپیکم موافق نیستی ریپلای نکن  با یه اکانت دیگه میام تلافی میکنم  
من تا حالا هیچکی بهم تقلبی نرسونده همش خودم به دیگران جوابارو میگم اگ بگم جواب هارو که شما می دونین ...

اخ که دقیقا منم همین بودما تو مدرسه خر خون بودم میرسوندم هیچکسی بهم نمیرسوند فقط تو یه مورد اونم زبان بود چون همه میدونستن واقعا ضعیفم وگرنه حسودا تو بقیه موارد اگه هم نمیخوندم که بهم نمیرسوندن باور نمیکردن که نخوندم و نمیخواستن من نمره هام خوب بشه درکل اصلا دوران مدرسمو دوس ندارم دلم خونه ازش اصلا دلم نمیخواد برگردم سال کنکورمو با وجود تمام سختی هاش صد بار دیگم باشه میپذیرمش تا مدرسه چون هیچی تو مدرسه یاد نگرفتم

داداشم منم کلاس هشتمم 😂😂😂😂😂

واقعااااااااااااااااااااااا

درخواست دوستی زدم قبل کن

اگه با پست یا تاپیکم موافق نیستی ریپلای نکن  با یه اکانت دیگه میام تلافی میکنم  
حق میدم حالا دهه نودی هارو ندیدی ببین اونا چی کارا کنن باید ازشون یاد گرفت    

هووووووف با یکیش دارم زندگی میکنم اونم از نوع برادر کوچیکتر😥

لطفا برای رسیدن به آرزوهام صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم......اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
اخ که دقیقا منم همین بودما تو مدرسه خر خون بودم میرسوندم هیچکسی بهم نمیرسوند فقط تو یه مورد اونم زبا ...

من فارسیـــم خیلی ضعیفه کمترین نمره رو میگرم 

ولی بقیه درس ها بدون تقلب همشو یا نوزده بیست می گیرم 

ولی من به خدا اصلا تو خونه درس نمی خونم سر کلاسم همش خوابم زنگ تفریح بچه ها بیدارم می کنن نمی دونم این نمره ها از کجا می یان