2777
2789
تندیس متقلب ترین دانشجو تقدیم میشه به ایشون😂😂😂😂

دانش آموز بودن ایشون

البته خودم و دوستم بودیم 

کلاس چهارم بودیم ما عزیزم 

الانم مدرسه نمونه  به کمک تقلب 

هفتم

اگه با پست یا تاپیکم موافق نیستی ریپلای نکن  با یه اکانت دیگه میام تلافی میکنم  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برگه تقلب رو لوله میکردیم میذاشتیم تو خودکار

شت قمقمه شیشه آب معمولی   پشت بر چسبش تقلب می نوشتیم میچسبوندیم بهش

اگه با پست یا تاپیکم موافق نیستی ریپلای نکن  با یه اکانت دیگه میام تلافی میکنم  
من برای درس جامعه کتاب باز میکردم زیر میز 😨 بعد دبیرمون ب همکلاسیام میگفت از پیتزا یاد بگیرید اینق ...

از پیتزا یاد بگیرید👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻😁😁😁😁اونم پیتزای مخلوط😎😎😍😍😍😍😁😁😁😁

سال سوم راهنمایی یه دف تست حرفه فن داشتیم منم کتابو گذاشتم زیر دستم و گذاشتمش تو جلد ( یادتونه دفترا رو با کاغذ کادو جلد میکردیم جلد دفترمو که تموم شده بود نگهش داشتم ) خلاصه که یه دف بیام و تقلب کنم معلمه گفت اون چیه گفتم دفتره اخه ضخامت کتابه خیلی زیاد بود غیرطبیعی بود برش داشت یهو کتاب افتاد زمین اینقدر حرف زد و بست بهمون که نمیشه اینا رو کنترل کرد هر روز یه روش جدید هر روز یه تکنیک حدید ..  خخخخخ گند خورد به همه چی و تقلبم بی تقلب کار هرکسی نیس!!