2777
2789

تقلب

قشنگ معلومه ها😂😂😂😂

اینکه توقع داشته باشی مادرشوهرت باهات خوب باشه چون تو باهاش خوبی......مثل اینه که توقع داشته باشی گرگ تو رو نخوره چون تو اونو نمیخوری!

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ب من بگید سر امتحان ایین نامه چطوری تقلب کنم سری اول قبول شم 

بارونو دوست دارم هنوز 🌧🧡چون تو رو یادم میاره💑حس میکنم پیش منیوقتی که بارون میباره👫🥰بارونو دوست دارم هنوز 💓🌈بدون چتر و سرپناه😓☔وقتی که حرفای دلم 😔🙂💔جا میگیرند توی یه آه🌬🚫

بنویس رو دسمال کاغذی بزا جیبت سر جلسه تا میتونی عطسع کن .تامام

سالها قبل فک میکردم تنهایی عجب فاجعه ای است اما...هر چ بیشتر مردم را شناختم تنهایی من دلچسب تر شد.عاشق تنهایی ام هستم❤.ب طرز اعتیادآوری ب سکوتِ مطلق عادت کردم.حتی در جمع هم از درون تنها هستم.حالا میفهمم چرا باید چاه را ب مردمان ترجیح داد. ♤ کاربر عزیز اگ مخالف نظرمی ریپ نزن این نظر شخصیه منه هر کسی یه ایده متفاوت دارع♤#کاربر_قدیمی

ما خودمون موقع پرسیدن سوال تستی میگفتیم 

گزینه ی یک : آسونه 

گزینه ی دو : خیلی آسونه 

گزینه ی سه : سخته 

گزینه ی چهار : خیلی سخته😂😂😂

حالا معلم میپرسید همه با هم میگفت آسونه یهو وسطاش اون میگفت نه سخته کلا دعوا می‌شد 😐😂

تو امتحان های تستی با ماشین حساب تشریحی با لب خونی و از روی هم دیدن   برگه و تقلب روی دست و پا نوشتن واممم دیگه یادم نمیاد

به خدا دخترم مانیا هستم😭 همه مانی صدامیکنن منم یه غلطی کردم اینجا زدم مانی 😖

من برای درس جامعه کتاب باز میکردم زیر میز 😨

بعد دبیرمون ب همکلاسیام میگفت از پیتزا یاد بگیرید اینقدر دقیق ومفهومی میخونه یه نقطه هم جانمیندازه 😲😂😂😂

قیافه همکلاسیام😡😒😒😒

معلم😌😦😍

من😎😎😎😎😝😝😝

البته خودشونم تقلب میکردنا اما بازم نمره من بالاتر بود😜

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز