2777
2789

انقد تغلب کردی ک نمیدونی تقلب اینجوریه😂😂😂

خدایا کمتر‌‌‌‌‌‌‌‌ خلق ‌‌‌‌‌‌‌میکردی ولی با کیفیت تر       وقتی جواب ریپلیتو نمیدم...یعنی به تو چه اخه فضول بی فهم...قاشق نشستگان بسیارند  
برا کنکور کسی هست  تقلبی کرده باشه ؟؟؟؟؟؟ من امسال کنکور دارم

کنکورررررررررررررررررررررر

میان بالا سرت رژه میرن

اگه با پست یا تاپیکم موافق نیستی ریپلای نکن  با یه اکانت دیگه میام تلافی میکنم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تموم بچه های کلاسمون روز ۱۰ساعت برا کنکور می خونن به جز من  نمی دونم چرا نمی تونم بخونم

درکت میکنم

اگه با پست یا تاپیکم موافق نیستی ریپلای نکن  با یه اکانت دیگه میام تلافی میکنم  

عزیزم شما تقلب نکن. برو از  کلاس اول شروع کن بشین سر کلاس . به معلمت هم بگو خیلی باهات املا کار کنه😐😐😐

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
کی؟؟؟؟

بنظرت من با کی هستم😐😐

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
البته یه چیزیو بگم در اصل تغلب بوده میتونید کتاب فتنه تغلب رو بخونید 🤭و همینطور به لغت نامه ی دهخدا ...

😃 اوووووه بیخیال بابا. ادبیات الان ما چی میگه؟ همون رو باید اجرا کنیم 

چشم حتما با هم میریم 😂😂

آخ گفتی واقعا 😃😃 با هم سر یه نیمکت هم بشینیم . تخمه یادت نره 

برا کنکور کسی هست  تقلبی کرده باشه ؟؟؟؟؟؟ من امسال کنکور دارم

اره میشه مثلا در حد 4تا فرمول رو دست و پاهات بنویسی یا تو یه برگه کوچیک بزاری لای شناسنامت ببری بالا با خودت رو ناخنت بنویسی اما باید زرنگ باشیاا بگیرن بیچاره ای دور از جونت خخخخخ

تموم بچه های کلاسمون روز ۱۰ساعت برا کنکور می خونن به جز من  نمی دونم چرا نمی تونم بخونم

از فردا جمع و جور کن خودتو کم کم شروع کن کم کم ولییییی شرووعع کن 8 ماه موندههههه😓😨😱😭