maryking مدیر عضویت: 1398/06/19 تعداد پست: 591 عنوان تغلب 😂 | مشاهده متن کامل بحث + 588 بازدید | 93 پست سلام همگی خوبید 😐😂بیاید بگید چه جوری سر امتحان تغلب میکردید تا یکم یاد بگیریم 😂😂 1398/08/03 | 17:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لیدی_فرنوش عضویت: 1398/05/22 تعداد پست: 4212 انقد تغلب کردی ک نمیدونی تقلب اینجوریه😂😂😂 خدایا کمتر خلق میکردی ولی با کیفیت تر وقتی جواب ریپلیتو نمیدم...یعنی به تو چه اخه فضول بی فهم...قاشق نشستگان بسیارند
دختر۸۶ عضویت: 1398/07/18 تعداد پست: 441 برا کنکور کسی هست تقلبی کرده باشه ؟؟؟؟؟؟ من امسال کنکور دارم کنکوررررررررررررررررررررررمیان بالا سرت رژه میرن اگه با پست یا تاپیکم موافق نیستی ریپلای نکن با یه اکانت دیگه میام تلافی میکنم
دختر۸۶ عضویت: 1398/07/18 تعداد پست: 441 تموم بچه های کلاسمون روز ۱۰ساعت برا کنکور می خونن به جز من نمی دونم چرا نمی تونم بخونم درکت میکنم اگه با پست یا تاپیکم موافق نیستی ریپلای نکن با یه اکانت دیگه میام تلافی میکنم
maman_leyla عضویت: 1398/02/13 تعداد پست: 22744 عزیزم شما تقلب نکن. برو از کلاس اول شروع کن بشین سر کلاس . به معلمت هم بگو خیلی باهات املا کار کنه😐😐😐 تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
22fatoom عضویت: 1398/04/31 تعداد پست: 60 عزیزم شما تقلب نکن. برو از کلاس اول شروع کن بشین سر کلاس . به معلمت هم بگو خیلی باهات املا کار ... کی؟؟؟؟
دختر۸۶ عضویت: 1398/07/18 تعداد پست: 441 کی؟؟؟؟ اسییییییییییییییییییییییییییییی اگه با پست یا تاپیکم موافق نیستی ریپلای نکن با یه اکانت دیگه میام تلافی میکنم
maman_leyla عضویت: 1398/02/13 تعداد پست: 22744 کی؟؟؟؟ بنظرت من با کی هستم😐😐 تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
maryking مدیر استارتر عضویت: 1398/06/19 تعداد پست: 591 انقد تغلب کردی ک نمیدونی تقلب اینجوریه😂😂😂 اره 😂😂😂🤭
maryking مدیر استارتر عضویت: 1398/06/19 تعداد پست: 591 عزیزم شما تقلب نکن. برو از کلاس اول شروع کن بشین سر کلاس . به معلمت هم بگو خیلی باهات املا کار ... چشم حتما با هم میریم 😂😂
maryking مدیر استارتر عضویت: 1398/06/19 تعداد پست: 591 بنظرت من با کی هستم😐😐 البته یه چیزیو بگم در اصل تغلب بوده میتونید کتاب فتنه تغلب رو بخونید 🤭و همینطور به لغت نامه ی دهخدا هم مراجعه کنید 🙃😉
maman_leyla عضویت: 1398/02/13 تعداد پست: 22744 البته یه چیزیو بگم در اصل تغلب بوده میتونید کتاب فتنه تغلب رو بخونید 🤭و همینطور به لغت نامه ی دهخدا ... 😃 اوووووه بیخیال بابا. ادبیات الان ما چی میگه؟ همون رو باید اجرا کنیم تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
maman_leyla عضویت: 1398/02/13 تعداد پست: 22744 چشم حتما با هم میریم 😂😂 آخ گفتی واقعا 😃😃 با هم سر یه نیمکت هم بشینیم . تخمه یادت نره تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
sogand_sm12 عضویت: 1398/03/04 تعداد پست: 234 برا کنکور کسی هست تقلبی کرده باشه ؟؟؟؟؟؟ من امسال کنکور دارم اره میشه مثلا در حد 4تا فرمول رو دست و پاهات بنویسی یا تو یه برگه کوچیک بزاری لای شناسنامت ببری بالا با خودت رو ناخنت بنویسی اما باید زرنگ باشیاا بگیرن بیچاره ای دور از جونت خخخخخ
sogand_sm12 عضویت: 1398/03/04 تعداد پست: 234 تموم بچه های کلاسمون روز ۱۰ساعت برا کنکور می خونن به جز من نمی دونم چرا نمی تونم بخونم از فردا جمع و جور کن خودتو کم کم شروع کن کم کم ولییییی شرووعع کن 8 ماه موندههههه😓😨😱😭