2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 524 بازدید | 61 پست
مث من 😔 ولی چاره چیه عزیزم خودت و بچت اذیت میشین بخدا ضررر داره منم باردار بودم گاهی حس میکنم بچم ع ...

همش پی دوستاشه این هفته میخوام برم خرید سیسمونی گفتم باهم میریم میگ من که نیسم شاید با دوستام بریم شمال میگم ینی چی زن پا به ماهتو ول میکنی من چیزیم شه چی به دوستش حرف زدم دادو بیداد که اون داداشمه و فلان دیدم رفت بالا خونه مادرش منم داشتم میرفتم دیدم داره به اونا میگ اره نمیزاره جایی برم خودش همش خونه عمه وخاله و ننشه ابجیشم میگف خب نزار بره

به روح پدرم من ۳هفته درمیون میرم خونه مامانم و اگ شبکارباشه شاید برم خونه خالم یاعمم خیلی دلم گرفته واس این ک مامانم غصه نخوره حتی به اونم نمیگم

بِخَند و فرآموش کُن..نَزآر بِفَهمَن کِ بآزَم شِکَستے...♥

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

همش پی دوستاشه این هفته میخوام برم خرید سیسمونی گفتم باهم میریم میگ من که نیسم شاید با دوستام بریم ش ...

میفهممت من 8ماهم بودشوهرم محرم رو رفت شهر خودشون من فرستاد خونه مادرم من خیلی عذاب کشیدم 

به روش آوردی  چی گفت؟

اره بهش گفتم تک تک شو براش خوندم گفت ادم تو مجازی ازاین حرفا زیاد میگه ولی غلط کرد فقط حرف نبود که قرار هم گذاشته بود 

💖فقط خدا💖 بعد از 5 سال خدا بهم نی نی داد 😍 دختر خوشگلم حلما خانم 2۵ خرداد ۹۸ دنیا اومد😍😍💖💖💖خدایا شکرت ❤❤❤
حق طلاق رو بگیر و حضانت بچت  همینا خیلیه خیییلیییی

نمیده اینا گرفتنش به حرف اسونه مگه میاد این حقارو به من بده 😢😢

💖فقط خدا💖 بعد از 5 سال خدا بهم نی نی داد 😍 دختر خوشگلم حلما خانم 2۵ خرداد ۹۸ دنیا اومد😍😍💖💖💖خدایا شکرت ❤❤❤
😔😔😔من الانم نمیشنوم انقد سرده باهام دلم گرغته

سعی کن مستقل شی استقلال مالی پیدا کنی 

شوهرت بهت ابراز علاقه نکنه ناراحت نباش اگرم بکنه حقیقی نیست 

برای اون زنا هم حقیقی نیست 

ولی یه بار آبروشو هدف بگیر چنان دلت خنک شه 

من دختر عموم آنقدر آرومه باورم نمیشد چنان کرد با شوهرش شوهرش افتاد به پاش میگفت فکر کن امروز اولین روز ازدواج دیگه هر چی تو بگی و فلان 

من میگم به روت بیار خیانت دیدی به خودت توجه کن خودتو نزن به خنکی خودت برای خودت ارزش قائل شو و بلند شو روز انتقامتم میرسه 

الان این دختر عموم بعد این ماجرا ناراحتی قلبی گرفته قسم میخوره قبلن هر دکتر باهاش میرفتم حواسم بهش بود الان اصلا برام مهم نیست نفس بکشه یا نکشه میگه شوهرش زنگ میزنه میگه الن فلان دکترم دکتر اینو گفت و اونو گفت میگه منم میگم برای چی به من میگی و...

دقیقا عین من عزیزم من از خودم دست برداشتم دلم پراز ماتم هستش

😢😢😢برا من خیلی سخته همش اون چتا تو مغزم مرور میشه 😢😢دلم برا بچم خیلی میسوزه خیلی به خدا من هیچی کم نذاشتم تا جایی که تونستم خوب بودم ولی اخرم اینجوری 😢😢😢

همش پی دوستاشه این هفته میخوام برم خرید سیسمونی گفتم باهم میریم میگ من که نیسم شاید با دوستام بریم ش ...

وای یعنی چی مسافرت مجردی 

دوست و رفیق کجاشه 

شرایطتت سخته ببین انقد خرج رو دستش بزار فقط به درآمد فکر کنه یعنی باید کاری کنی دوست و رفیق پر 

پس انداز مخفی هم داشته باشین اصلا دلتون نسوزه مردا میتونن نامردترین باشن

😢😢😢برا من خیلی سخته همش اون چتا تو مغزم مرور میشه 😢😢دلم برا بچم خیلی میسوزه خیلی به خدا من هیچی ...

چرا جدا نمیشی 

قلدریش یعنی این راه ادامه داره 

بگو همه اینا رو به پدرت و پدرم نشون میدم

سعی کن مستقل شی استقلال مالی پیدا کنی  شوهرت بهت ابراز علاقه نکنه ناراحت نباش اگرم بکنه حقیقی ...

من خیلی عصبی میشم وقتی فکر میکنم نمیدونم چیکار کنم که بسوزه یعنی میشه منم خاری این ادمو ببینم