2777
2789
عنوان

خیانت

524 بازدید | 61 پست

سلام به همه میخاستم بدونم خانمایی که خیانت دیدن از شوهرشون چه جوری با این مسئله کنار اومدن ؟

💖فقط خدا💖 بعد از 5 سال خدا بهم نی نی داد 😍 دختر خوشگلم حلما خانم 2۵ خرداد ۹۸ دنیا اومد😍😍💖💖💖خدایا شکرت ❤❤❤

خیلی بهم ریختم اصلا نمیدونم چیکار کنم 

💖فقط خدا💖 بعد از 5 سال خدا بهم نی نی داد 😍 دختر خوشگلم حلما خانم 2۵ خرداد ۹۸ دنیا اومد😍😍💖💖💖خدایا شکرت ❤❤❤

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

من یکی از بس غصه خوردن موهام سفید شده دیگه ادم سابق نیستم مرده متحرکم

شوهرت برات مثل قبل شده 😢

من ازعشقم خیانت دیدم ولش کردم اماخیلی سخته

تومراآزردی که خودم کوچ کنم ازشهرت/توخیالت راحت میروم ازقلبت/ میشوم دورترین خاطره درشبهایت/ توبه من میخندی وبه خودمیگویی بازمیگردد/امابازنمیگردم نه/میروم انجاکه دلی بهردلی تب دارد/عشق زیباست وحرمت دارد💔💔
سوختن و ساختن

برا ارامش خودتون کاری نکردین

من ازعشقم خیانت دیدم ولش کردم اماخیلی سخته

یعنی هنوز ازدواج نکرده بودین ؟ شوهر خیلی سخته اونم امثال من که بچه هم داریم 

نه دیگه بیشتر موقع ها ازش متنفرم 

بچه هم دارین 😢

من ندیدم اما اگ ببینم ۱درصدم صبرنمیکنم خودشم میدونه چندوقته حس خوبی ندارم خیچی ام ندیدم اما نمیدونم این حس چیه شاید چون باردارم حساس شدم😔

بِخَند و فرآموش کُن..نَزآر بِفَهمَن کِ بآزَم شِکَستے...♥
2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز