2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 524 بازدید | 61 پست
چطوری فهمیدی خیانت کرده

اینستاشو هک کردم حرفا وقرارهاشو دیدم 😢😢😢 خیلی حرفااونجا گفته بود که یه دونشو به من نگفته حرفای عاشقانه به زنه گفته بود فقط تو زن هستی تو زنیت داری 

💖فقط خدا💖 بعد از 5 سال خدا بهم نی نی داد 😍 دختر خوشگلم حلما خانم 2۵ خرداد ۹۸ دنیا اومد😍😍💖💖💖خدایا شکرت ❤❤❤
من ندیدم اما اگ ببینم ۱درصدم صبرنمیکنم خودشم میدونه چندوقته حس خوبی ندارم خیچی ام ندیدم اما نمیدونم ...

اره حساس شدی بنظرم ندونی بهتره حداقل نذار بارداریت زهرمارت بشه ازش لذت ببر عزیزم 😘 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یعنی هنوز ازدواج نکرده بودین ؟ شوهر خیلی سخته اونم امثال من که بچه هم داریم 

چرا میخوای فراموش کنی 

این مسئله فراموش نمیشه فقط سعی کن ازش پو ان بگیری مثل ملک حق طلاق و...

دیگه مثل قبل نیست هرگزم نمیشه پس برای خودت فرصت بخر غصه خیانتشم نخور از کم ارزشی خودش بوده 

به خودت و خودش بگو فرصت آخره اصلا خودتو فدا نکن تا آخر عمر مدیون خودت میشی

بله یه دختر 5ساله

😢😢😢 من بعد پنج سال نازایی خدا بهم یه دختر داد الان چهار ماهشه 

💖فقط خدا💖 بعد از 5 سال خدا بهم نی نی داد 😍 دختر خوشگلم حلما خانم 2۵ خرداد ۹۸ دنیا اومد😍😍💖💖💖خدایا شکرت ❤❤❤
اره حساس شدی بنظرم ندونی بهتره حداقل نذار بارداریت زهرمارت بشه ازش لذت ببر عزیزم 😘 

میخوام نمیشه ک خیلی اذیت میشم همش گریم میگیره واس همچی غصه میخورم و گریه

بِخَند و فرآموش کُن..نَزآر بِفَهمَن کِ بآزَم شِکَستے...♥
چرا میخوای فراموش کنی  این مسئله فراموش نمیشه فقط سعی کن ازش پو ان بگیری مثل ملک حق طلاق و... ...

هیچی نداره که بخام بگیرم از وقتی فهمیدم همش دارم فکر میکنم من چی نداشتم که اون زنه داره 

😢😢😢 من بعد پنج سال نازایی خدا بهم یه دختر داد الان چهار ماهشه 

روابطش تا چه حد بود 

یه خانومی اینجا بچش تازه ۲ ماهش شده فهمیده شوهرش زن گرفته 

مخم سوت کشید 

کسی رو میشناسم زن داره زن صیغه ی داره زن صیغه ی میگه تا خوشی و پول باشه هستم وگرنه نفر بعد 

زنه از شوهرش جدا شده و یه دختر ۴ ساله داره  این مرده افتاد زندان 

این گفت مهره سوخته میگفت مردا مگه دلشون میسوزه ما دل بسوزونیم

مث من بدبخت به من میگفت بلد نیستم اما با اون اس ام اس بلند بالا میداد ازش متنفرمممم

دقیقا اینم میگه همینارو ولی برا اون گفته نازتو بخورم کجاتو بخورم عزیزم عشقم عمرم نفسم زندگی خرفایی که من اصلا ازش نشنیدم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز