2777
2789
عنوان

خیانت

524 بازدید | 61 پست

سلام به همه میخاستم بدونم خانمایی که خیانت دیدن از شوهرشون چه جوری با این مسئله کنار اومدن ؟

💖فقط خدا💖 بعد از 5 سال خدا بهم نی نی داد 😍 دختر خوشگلم حلما خانم 2۵ خرداد ۹۸ دنیا اومد😍😍💖💖💖خدایا شکرت ❤❤❤

خیلی بهم ریختم اصلا نمیدونم چیکار کنم 

💖فقط خدا💖 بعد از 5 سال خدا بهم نی نی داد 😍 دختر خوشگلم حلما خانم 2۵ خرداد ۹۸ دنیا اومد😍😍💖💖💖خدایا شکرت ❤❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یکی از بس غصه خوردن موهام سفید شده دیگه ادم سابق نیستم مرده متحرکم

شوهرت برات مثل قبل شده 😢

من ازعشقم خیانت دیدم ولش کردم اماخیلی سخته

تومراآزردی که خودم کوچ کنم ازشهرت/توخیالت راحت میروم ازقلبت/ میشوم دورترین خاطره درشبهایت/ توبه من میخندی وبه خودمیگویی بازمیگردد/امابازنمیگردم نه/میروم انجاکه دلی بهردلی تب دارد/عشق زیباست وحرمت دارد💔💔
سوختن و ساختن

برا ارامش خودتون کاری نکردین

من ازعشقم خیانت دیدم ولش کردم اماخیلی سخته

یعنی هنوز ازدواج نکرده بودین ؟ شوهر خیلی سخته اونم امثال من که بچه هم داریم 

نه دیگه بیشتر موقع ها ازش متنفرم 

بچه هم دارین 😢

من ندیدم اما اگ ببینم ۱درصدم صبرنمیکنم خودشم میدونه چندوقته حس خوبی ندارم خیچی ام ندیدم اما نمیدونم این حس چیه شاید چون باردارم حساس شدم😔

بِخَند و فرآموش کُن..نَزآر بِفَهمَن کِ بآزَم شِکَستے...♥
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز