2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 524 بازدید | 61 پست
چرا جدا نمیشی  قلدریش یعنی این راه ادامه داره  بگو همه اینا رو به پدرت و پدرم نشون میدم

جداشدن به زبون اسونه اولا بچه دارم دوما جدا بشم بیام خونه بابام دیگه استقلالم رو از دست میدم بعدم بگم به بابات یا بابام میگم میگه برو بگو مرد هیچ وقت کم نمیاره مخصوصا این شوهر من که دلش از سنگه 

💖فقط خدا💖 بعد از 5 سال خدا بهم نی نی داد 😍 دختر خوشگلم حلما خانم 2۵ خرداد ۹۸ دنیا اومد😍😍💖💖💖خدایا شکرت ❤❤❤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

جداشدن به زبون اسونه اولا بچه دارم دوما جدا بشم بیام خونه بابام دیگه استقلالم رو از دست میدم بعدم بگ ...

قربون خدا بشم پس تکلیف ما زنا چیه خیانت کنیم سنگسار میشیم طلاق بگیریم عاجز میشیم بمونیم میسوزیم پس قانون واسه ما چی تعریف کرده

بنظرم به اینا نیست اینا تنوع طلبن تو خوبی ولش کن قلادشو باز کن بره 

دیگه برام مهم نیست واقعا چون خیلی ازش بیزار شدم 

💖فقط خدا💖 بعد از 5 سال خدا بهم نی نی داد 😍 دختر خوشگلم حلما خانم 2۵ خرداد ۹۸ دنیا اومد😍😍💖💖💖خدایا شکرت ❤❤❤
وای یعنی چی مسافرت مجردی  دوست و رفیق کجاشه  شرایطتت سخته ببین انقد خرج رو دستش بزار فقط ...

برا من که نامردیشو به بهترین شکل ممکن نشون داده 

قربون خدا بشم پس تکلیف ما زنا چیه خیانت کنیم سنگسار میشیم طلاق بگیریم عاجز میشیم بمونیم میسوزیم پس ق ...

ببخشید یه چیزی خصوصی بپرسم الان باهاش رابطه هم داری ؟یا نه 

میشه ازش بیشتر بگی چیکار کرده با شوهرش که اینطوری شده

اره تو تلش فهمید برام گفت شاخ درآوردم انقد این آرومه صدای بلندی ازش به یاد ندارم 

میگه شوهرم خواب بود گوشیشم پیشش رفتم برداشتم خوندم یهو دیوونه شدم یهو با چاقو بهش حمله کردم میگه دومتر پرید هوا 

بعد میگه بحث کردیم رفتم در آپارتمانو باز کردم جلو در وردوی بهش گفتم گمشو بیرون آشغالو... میگه رنگ شوهرش زرد شده بود تند پوشید و رفت 

وهی زنگ میزد منم گوشی رو برداشتم فقط فحش و قطع میکردم بهش گفتم آبروتو میبرم شوهرش آدمی که به آبروش حساسه 

میگه یکی از همون تلی ها یکی از همکاراش تو اداره بود 

میگفت اکثرا یه مسیر رو شوهرش میرسونده و... 

میگه یه روز زودتر رفتم همونجا جای وایستادم نبینه به محض پیاده شدن دختره رفتم یکی زدم گوشش و تف تو صورتش یه تفم تو صورت شوهرم و... گفتم بشین و پر پر شدن آبروتو ببین 

این دختر عموم الان ۴۰ سالشه ولی خانوم با کلاس و همه چیز تمام خیلی با نازایی شوهرش ساخت تا بچه دار شد

شوهرشم میگه همه میگن خوشبحالت چه زنی حتی همکاراش 

خلاصه تهش نصف خونه رو زد به نامش الان 

ولی میگه دیگه برام مهم نیست میگه تا یه حرفی بزنه میزنم تو صورتش خیانتشو 

میگه میگه دیگه تمومش کن نگو و فلان و پیام میده التماس میکنه نگو 

میگه اصلا نگو نگم میگم انقدر میگم تا روزای عذابم که بخاطر تو فلان بود از یادم بره الان نوبت عذاب تو هست عذابت میدم 

انقدر این خانومه حد نداره شوهرش از دستش بده همه میزنن تو سر شوهرش 

ولی میگه اگه میخواستی به روت نیارم و بده نمیکردی حلا که کردی پای لرزش بشین 

جداشدن به زبون اسونه اولا بچه دارم دوما جدا بشم بیام خونه بابام دیگه استقلالم رو از دست میدم بعدم بگ ...

به زبونه تو هر چی کوتاه بیای اون بلند میشه 

میدونی غرورش له میشه جلو همه سکه یه پول میشه 

اگر موندی به فکر خودت باش پس انداز و استقلال مالی چون روزی بخوای حذفش کنی قدرتی داشته باشی

وای یعنی چی مسافرت مجردی  دوست و رفیق کجاشه  شرایطتت سخته ببین انقد خرج رو دستش بزار فقط ...

ای بابا عزی م چه پس اندازی خداشاهده ۱۰تومن بده تا هزار اخرش میگ چیکارکردی هرکاری بگی کردم واس دوستاش چیکارکنم دیگ خستم فقط تو خونه نشستم منی ک انقد همچیم مهم بود الان دل و دماغ ندارم به خودم برسم مثل قبل ن که تنبل باشم نه امیدی ندارم بخدا

بِخَند و فرآموش کُن..نَزآر بِفَهمَن کِ بآزَم شِکَستے...♥

بازم بخدا من الان۸ماهمه با اینک حتز دکتر اولاش گفت استراحت مطلق باز تا الان هروقت خواست بیاد سمتم نه نگفتم حتی الان شده بود روزی ۳بارم بوده دیگ خودتون میدونید واس ادم ک حاملس چقد همچی سخته ن خونه ن خودم همچی بهترین بوده تاالان اما باز میگ نزاری برم شمال هرچقدم ادم و تو شیشه کنن کسی بخواد کاری کنه میکنه. من گفتم من برام مهم بود زندگیم ک میگفتم برو یاهرچی ازالان دیگ کاری ندارم بات. واقعا هم اینطور شده دیگ مهم نی هیچیش خودم و بچم مهمیم فقط مادرم زنگ زد هم به خودش هم مادرش گفت فک نکنید دخترم الان بچه دارشده باید هرکارز کنیدم بمونه نه بخدا هروقت بخواد بیاد در خونم بازه واسش

بِخَند و فرآموش کُن..نَزآر بِفَهمَن کِ بآزَم شِکَستے...♥
اره تو تلش فهمید برام گفت شاخ درآوردم انقد این آرومه صدای بلندی ازش به یاد ندارم  میگه شوهرم خ ...

عزیزم این شوهرش ادم بوده وابروبراش مهم مال من اگه اینجوری بگم که به همه میگم وابروتو میبرم میگه برو بگو به همه اینایی که میگی خیلی کم هستن 😢

بله داریم اما کم 😔راستش من از اولم زن و شوهری نفهمیدم 

😢😢😭😭😭

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز