2777
2789
عنوان

کیا از ازقانون جذب نتیجه گرفتن ???

422 بازدید | 57 پست

راهنماییم کنین لطفا

میشه واسه رسیدین به آرزوم صلوات بفرستی                                                                                                                   تیکره رسیدن به مراد دلمه .خدایا شکرت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من🤚🏻

میشه بهم توضیح بدی راجبش

میشه واسه رسیدین به آرزوم صلوات بفرستی                                                                                                                   تیکره رسیدن به مراد دلمه .خدایا شکرت
و ماه سومي هست كه دارم كار ميكنم 

منم الان دوماهه دارم مینویسم خداروشکر خیلی چیزا بهتر شده اما گاهی اوقات خیلی بهم میریزم

منم الان دوماهه دارم مینویسم خداروشکر خیلی چیزا بهتر شده اما گاهی اوقات خیلی بهم میریزم

نوشتن يكي از راه هاي انگيزشيه

فقط نوشتن نيست كه بايد هر لحظه هرلحظه مغزت خواسته هات باشه باور كني كه بهش ميرسي تا مدار ها رو طي كني

خيلي خيلي مفصله

چرا با يكي از استادها كار نميكني؟

كاربري عزيز جون و عزيز بانو مال خودمه تركوندنشون الان فقط همين كاربري برام مونده 😝😝😝😝
نوشتن يكي از راه هاي انگيزشيه فقط نوشتن نيست كه بايد هر لحظه هرلحظه مغزت خواسته هات باشه باور كني ك ...

با کدوم ?کانالی داری ?

نوشتن يكي از راه هاي انگيزشيه فقط نوشتن نيست كه بايد هر لحظه هرلحظه مغزت خواسته هات باشه باور كني ك ...

من دور و ورم ادم های منفی خیلی زیاده واقعا فکرمو خراب میکنن .همیشه به خاسته هام فک میکنم و تصور میکنم ک دارمشون

من من منننن😍😍😍😍هم پووول هم ارامششش هم برگشت عشقممممم😍😍😍😍با یه استاد کار کن کمکت کنه خواسی مد ...

میشه معرفی کنی??کانال دارن?

من دور و ورم ادم های منفی خیلی زیاده واقعا فکرمو خراب میکنن .همیشه به خاسته هام فک میکنم و تصور میکن ...

نبايد باهاشون زياد صحبت كني اگه حرف ميزنن گوش ندي وارد بحث باهاشون نشي كلا توجه نكني تمركز كني روي خواسته هات

كاربري عزيز جون و عزيز بانو مال خودمه تركوندنشون الان فقط همين كاربري برام مونده 😝😝😝😝