2777
2789
عنوان

کیا از ازقانون جذب نتیجه گرفتن ???

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 57 پست
تصور کن آنچه که میخوای را داری مثلا خونه  جدید که خریدی  هر روز صبح که بیدار میشی تصور کن ...

چه جالب واقعا

میشه واسه رسیدین به آرزوم صلوات بفرستی                                                                                                                   تیکره رسیدن به مراد دلمه .خدایا شکرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رها کردنه مرحله اخره باید توکل کنی ب خدا و کاینات و دیگ فکرش نکنی مطمن باشی ک خاستت براورده میشه نبا ...

ببخشید انقد میپرسم .مثلا من الان تصور میکنم ک باعشقم تو یه خونه ام وایناا...بعدش دیگه ینی نباید همش تصور کنم?

میشه واسه رسیدین به آرزوم صلوات بفرستی                                                                                                                   تیکره رسیدن به مراد دلمه .خدایا شکرت
ببخشید انقد میپرسم .مثلا من الان تصور میکنم ک باعشقم تو یه خونه ام وایناا...بعدش دیگه ینی نباید همش ...

واای این دقیقا اولین سوالی بود از استادم پرسیدم چ جالب😄😄😄ببین ی موقع هایی باید فک کنی بعد رها کنی کلا

ب نظرم ازش بگیر راهنماییت کنه

من بجز نقش بازی کردن نقاشی هم میکشم صبر کن. من این  ارزوم رسیدم  اگه دقت کنی تاریخ  ...

بله .همین رها کردن چه جوریه مثلا??

ببخشید انقد میپرسم .مثلا من الان تصور میکنم ک باعشقم تو یه خونه ام وایناا...بعدش دیگه ینی نباید همش ...

تصورش سخت نیس 

رها کنی یعنی 

ببین تصور طلوع و غروب خورشید چقد راحته 

شما ذهنت درگیر نمیشه که

بگی وای یعنی طلوع و غروب چجوریه؟؟؟

درسته

تصورش برات اسونه  

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم
من بجز نقش بازی کردن نقاشی هم میکشم صبر کن. من این  ارزوم رسیدم  اگه دقت کنی تاریخ  ...

مثلا من الان تصور میکنم ک باعشقم تو یه خونه ام وایناا...بعدش دیگه ینی نباید همش تصور کنم?

عزیییزمممم😍😍😍😍تاریخ زدی چقدر بدش جواب گرفتی؟؟

دقیق همون ماه

جواب ازمایش خودمم نگه داشتم

تاریخم ۳۰ دی بود 

من ۳ بهمن ازمایش بتا دادم مثبت شد ۵ هفته بودم

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم
بله .همین رها کردن چه جوریه مثلا??

همین الان پروفایلم رو ببین 

عکس دو فرزند دختر و پسر

من درحال حاصر فقط دختر دارم

اون عکس پسر هم گذاشتم که خدا بهم بده

ذهنمو درگیرش نمیکنم

میدونم  که برا خدا سخت نیس