2777
2789
عنوان

کیا از ازقانون جذب نتیجه گرفتن ???

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 57 پست
من من منننن😍😍😍😍هم پووول هم ارامششش هم برگشت عشقممممم😍😍😍😍با یه استاد کار کن کمکت کنه خواسی مد ...

عزیزم دیروز تاپیکت دیدم الهی شکرررررر خدا جواب صبرت راداد خیلی برات خوشحاال شدم

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
عزیزم دیروز تاپیکت دیدم الهی شکرررررر خدا جواب صبرت راداد خیلی برات خوشحاال شدم

عشقممم مررررسی مرسییی مرسییییی😘😘😘😘😘😘خدا حواب صبرمو داااد من تونستم جذبش،کنمممم😍😍😍😍😘😘😘😘

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همین الان پروفایلم رو ببین  عکس دو فرزند دختر و پسر من درحال حاصر فقط دختر دارم اون عکس پسر ...

منم همین کارو میکنم توکل به خدا

میشه واسه رسیدین به آرزوم صلوات بفرستی                                                                                                                   تیکره رسیدن به مراد دلمه .خدایا شکرت
عزيزم از نتايجت از دوره ميگي؟!منم دوره رو خريدم.هنوز شروع نكردم

از مدار  درآمد صفر رسیدم به ماهی دو میلیون

رابطه ام‌خیلی بهتر شده 

كاربري عزيز جون و عزيز بانو مال خودمه تركوندنشون الان فقط همين كاربري برام مونده 😝😝😝😝
از مدار  درآمد صفر رسیدم به ماهی دو میلیون رابطه ام‌خیلی بهتر شده

سلام گلم منم از دوراهی اومدم بیرون بله یکیشون رسوا شد ....حالا دارم با تمرین و کتاب خوندن کاری میکنم آرامش کسب کنم استرسم کم شده و دائم به هدفم فکر میکنم

فک کنم دوره هاش فرق داره قیمتاش .من جذب عشق ۸۵خصوصی 

من خیلی مشکل مالی دارم واسه همینم میخوام کار کنم کانالی هست که رایگان باشه یا فقط اطلاعات و تمریناتو جلسه ای در اختیار آدم قرار بده و خود فرد بتونه باهاش کار کنه