2777
2789

آره خواهرم با ختم زیارت عاشورای نخودکی

زن بودن خیلی قشنگه چیزیه که شجاعت تموم نشدنی می خواد، جنگی که پایان نداره خیلی باید بجنگی تا بگی وقتی حوا سیب ممنوعه رو چید گناه به وجود نیومد اون روز یک قدرت با شکوه بوجود اومد که بهش می گن نافرمانی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ختم حدیث کسا برداشتم دارم نتیجشو میبینم انشالله ک ب نتیجه دلخواه برسم

چگونه شرح دهم لحظه لحظه خود را،براے این همه ناباور خیال پرست....💔                                            براے براورده شدن حاجتم یه صلوات😢
ختم حدیث کسا برداشتم دارم نتیجشو میبینم انشالله ک ب نتیجه دلخواه برسم

ان.شاء الله به نتیجه ی دلخواهت برسی به خق علی😇

سینه مالامال درد است ای دریغا مرهمی دل ز تنهایی به جان آمد خدا را همدمی🥀
نخودکی چطوریع

ببخشید منظورم حق شناس بود ختم نخودکیمک برداشت ختم از چهار شنبه تا چهار شنبه نخودکی رو الان برات میزارم 

زن بودن خیلی قشنگه چیزیه که شجاعت تموم نشدنی می خواد، جنگی که پایان نداره خیلی باید بجنگی تا بگی وقتی حوا سیب ممنوعه رو چید گناه به وجود نیومد اون روز یک قدرت با شکوه بوجود اومد که بهش می گن نافرمانی.
ببخشید منظورم حق شناس بود ختم نخودکیمک برداشت ختم از چهار شنبه تا چهار شنبه نخودکی رو الان برات میزا ...

مرسی

سلام  من جایی خوندم سوره یاسین بخونین و هدیه به روح امام جواد کنین موثره و یا این که نماز جعفر ...

نماز جعفر طیار چطوری میخونن

2827
2791
2779
2792