2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 482 بازدید | 67 پست
مرسی

از آقای نخودکی ختمی نقل شده است که برای برآورده شدن حاجت هر روز ذکری را بیان می کنند. این ختم از روز چهارشنبه شروع شده و هر روز صد مرتبه این ذکر ها را می خوانیم و روز آخر هم 14 تا تسبیح میگیری پخش میکنی و به 14 نفرم معرفی میکنی میتونی تو همین سایت تاپیک بزنی معرفی کنی نیت میکنی میگی خدایا از این چهار شنبه تا چهار شنبه آینده ذکرهایی که آیت الله نخودکی گفتن برای ازدواج رو 100 مرتبه میگم ثوابش بره به روح اون مرحوم خودت کمک کن که بختم از یه جای خوب باز بشه ازدواج کنم (به کس نگو در خفا انجام بده با حضور قلب شک نکن )

چهارشنبه 100 مرتبه یا ابا صالح المهدی ادرکنی

پنج شنبه 100مرتبه یا فاطمه الزهرا ادرکنی

جمعه 100مرتبه یا جواد الائمه

شنبه 100مرتبه آیه شریفه ام یجیب

یک شنبه 100مرتبه صلوات

دوشنبه 100مرتبه یا ابوالفضل العباس ادرکنی

سه شنبه 100مرتبه استغفرالله ربی و اتوب الیه

چهارشنبه 100مرتبه یا زین العابدین ادرکنی

زن بودن خیلی قشنگه چیزیه که شجاعت تموم نشدنی می خواد، جنگی که پایان نداره خیلی باید بجنگی تا بگی وقتی حوا سیب ممنوعه رو چید گناه به وجود نیومد اون روز یک قدرت با شکوه بوجود اومد که بهش می گن نافرمانی.

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

از آقای نخودکی ختمی نقل شده است که برای برآورده شدن حاجت هر روز ذکری را بیان می کنند. این ختم از روز ...

ممنونم عزیزم مرسیی

سینه مالامال درد است ای دریغا مرهمی دل ز تنهایی به جان آمد خدا را همدمی🥀
واقعا توی این دوره زمونه ازدواج کردن خیلی سخت شده ،آقایون اصلا تن به ازدواج نمیدن    

چرا میدن...گیر ماها نمیاد😂😁💔

بزن تو نت بیاره بالا دیگه من بلد نیستم تو کتابا دستورشو دیدم که الان یادم نیست

مرسیی 😇💚

ازدواج اولش قشنگه بعدش از چشات درمیاد‌..تازه راحتید

هر کی خب یه نظری داره...همه که پشیمون نمیشن...

نتیجه گرفتی

ازدواج کردم کلا چندسالی متناوب میخوندم وکلا خواستگارام زیاد میشد ولی شرایط خیلی خوبی نداشتن آس وپاس میومدن  سال ۹۶ ازدواج کردم از سالهای ۹۳-۹۴-۹۵میخوندم 

ممنونم عزیزم مرسیی

واقعا برا ازدواج غوغا میکنه به چهارشنبه هفته بعد نرسیده خواستگار میاد برا آدم

زن بودن خیلی قشنگه چیزیه که شجاعت تموم نشدنی می خواد، جنگی که پایان نداره خیلی باید بجنگی تا بگی وقتی حوا سیب ممنوعه رو چید گناه به وجود نیومد اون روز یک قدرت با شکوه بوجود اومد که بهش می گن نافرمانی.
2827
2791
2779
2792