2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 482 بازدید | 67 پست
22

واااا من 23 سالمه زوده که برا ازدواج عزیزم فکر کردم سنت بالاست

زن بودن خیلی قشنگه چیزیه که شجاعت تموم نشدنی می خواد، جنگی که پایان نداره خیلی باید بجنگی تا بگی وقتی حوا سیب ممنوعه رو چید گناه به وجود نیومد اون روز یک قدرت با شکوه بوجود اومد که بهش می گن نافرمانی.

متاهلاش میخوان مجرد باشن اینا میخوان متاهل شن 

🤧

فـــانی دِدُنیــــا🌑پـــس دلـــ نشکـــنیمـــ  💜دیـــنــ ا'نــسانیتــ 💙 شغـــلــ مـــادر💚 زادگـــاهــ دنیـا 💛محکومیتــ زندگیــ کردنـ❤               

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ازدواج کردم کلا چندسالی متناوب میخوندم وکلا خواستگارام زیاد میشد ولی شرایط خیلی خوبی نداشتن آس وپاس ...

وااای یعنی چند سااال طول کشیده بود!!!

سینه مالامال درد است ای دریغا مرهمی دل ز تنهایی به جان آمد خدا را همدمی🥀
واقعا برا ازدواج غوغا میکنه به چهارشنبه هفته بعد نرسیده خواستگار میاد برا آدم

جدیییی؟؟؟؟😨😨😨

۲۲سالته شوهر میخوای🤦‍♀️ خیلی زوده هنوز خیلی وقت داری اوووو تا کیثای مختلف بیان و برن

تا کیسای مختلف بیان و برن من کارم تموم میشه

واااا من 23 سالمه زوده که برا ازدواج عزیزم فکر کردم سنت بالاست

عزیزم به سن و سال نیست....

بعصی وقتا ادم دلش میگیره یه همدم میخواد که ارومش کنه....

دل که نمیفهمه سن شناسنامه ای ما چقدره!!!

جدیییی؟؟؟؟😨😨😨

آره بابا فقط با اعتقاد کامل میخونی کسی رو هم در جریان نمیزاری چون اگه کسی شک کنه نمیشه و نیت کردنتم همونجوری که گفتم باشه ببین اگه هفته دومم برات خواستگار نیاد تاچهارشنبه سوم حتما میاد انقدر حاجت میده

زن بودن خیلی قشنگه چیزیه که شجاعت تموم نشدنی می خواد، جنگی که پایان نداره خیلی باید بجنگی تا بگی وقتی حوا سیب ممنوعه رو چید گناه به وجود نیومد اون روز یک قدرت با شکوه بوجود اومد که بهش می گن نافرمانی.
کلا خواستگار زیاد راه دادم ونصفشون شرایطوشون  پایین تر ازمن وخانواده م بودن در سن سی و دو ازدوا ...

اوووه😔

آره بابا فقط با اعتقاد کامل میخونی کسی رو هم در جریان نمیزاری چون اگه کسی شک کنه نمیشه و نیت کردنتم ...

شما گفتی حاجت گرفتی؟

آره بابا فقط با اعتقاد کامل میخونی کسی رو هم در جریان نمیزاری چون اگه کسی شک کنه نمیشه و نیت کردنتم ...

خواهرتون یبار چله حق شناسو گرفتن یبارم این ختمو؟

خدایا شکررررررررررررررررررررررررررررت🫶🏻🤍♥️🤍♥️🤍♥️🤍🫶🏻
شما گفتی حاجت گرفتی؟

خواهرم حاجت گرفت انجام اد هفته دومش براش خواستگار اومد که ازدواج کرد

2827
2791
2779
2792