2777
2789
عنوان

بچه ها میخوام ابرو بکارم

| مشاهده متن کامل بحث + 15855 بازدید | 96 پست
بنظرم خیلی تراکم بالا نکار نگو ۵ تومن پول دادم بزار حسابی پرش کنن هرچقدر تراکم کمتر طبیعی تر و خوشگ ...

آخه من سه بار تتو کردم ابرومو بهم گفتن هرچی بیشتر تتو کنی و عمقی هم باشه ممکنه ۱۰درصد ابرو بریزه برای همین میگم تراکم بالا بکارم که اگه ریخت هم بد نشه حالا باز با دکتر مشورت میکنم

تو اینستا پیدا کردم پرشین هیر

عهد نابستن از آن به که ببندی و نپایی♻️
ممنونم  عزیزم میشه برام بپرسی میشه جلوی موی خانوم هارو کاشت یا نه ؟ من شنیدم نمیشه  موها ...

باشه عزیزم ولی من تو کامنتاشون که دیدم گفته بودن میشه حالا باز میپرسم اینجا بهت میگم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونپ والله منم شنیدم فقط ولی بهش نمیاد دروغ بگه

نه بابا برای چی باید دروغ بگه حتما بیهوشی بوده دیگه

ولی من همون بی حسی رو ترجیح میدم

میگن مثل بی حسی دندونه یه لحظست دردش

ولی یه کوچولو استرس دارم

بابا اون موی لختی ک تارش نازک باشه ام ؟!

تار نازک خوب میشه ولی خیلی لخت میگن تیغ تیغ میشه رو هوا 

اگه یکم حالت داشته باشه خیلی بهتره

این مدلی میخوام بکارم خوبه؟

قشنگه ولی خودشون طراحی می کنن بزار چند تا طرح بکشه بعد تصمیم نهایی بگیر

منم پنجشنبه وقت دارم.

امان از زن عاشقحتی گناهان و زشتی های معشوقش را هم می پرستد!در آن حدی که خود مرد هم نمی تواند جنایاتش را بدان گونه که زنی عاشق برایش تبرئه می کند ، تبرئه کند . . . !!

راستش یه مقدار ترس دارم چون بعضیا خیلی تعریف می کنند بعضی ها هم خیلی بد می گن. آدم دو دل می شه.

امیدوار هم برای من هم برای شما خوب بشه

امان از زن عاشقحتی گناهان و زشتی های معشوقش را هم می پرستد!در آن حدی که خود مرد هم نمی تواند جنایاتش را بدان گونه که زنی عاشق برایش تبرئه می کند ، تبرئه کند . . . !!
قشنگه ولی خودشون طراحی می کنن بزار چند تا طرح بکشه بعد تصمیم نهایی بگیر منم پنجشنبه وقت دارم.

اینجایی که من میخوام برم گفته سلیقه خودتونه مدل و تراکمش هر جور دوست داشته باشید والبته به چهرتون بیاد

شما کجا میخوای بری؟چقد میگیره؟

میشه لطفا بعدش از ابروهات عکس بگیری بفرستی اینجا ببینیم

یا خودت تاپیک بزن منم تگ کن

منم شنبه رفتم بعدش از ابروهام عکس میگیرم میفرستم

راستش یه مقدار ترس دارم چون بعضیا خیلی تعریف می کنند بعضی ها هم خیلی بد می گن. آدم دو دل می شه. امی ...

نه اصلا بد به دلت راه نده

الان انقد دیگه دکترا کاشت ابرو انجام دادن که هم خواب ابرو دستشون اومده هم ماهر شدن

اون واسه چندسال پیشا بود که خیلی بد میکاشتن.البته الانم اگه جای غیر معتبر و ارزون هم بریم فرقی نمیکنه ابرو رو خراب میکنن.

مرسی عزیزدلم ایشالله ابروهات خوشگل و طبیعی میشن اصلا استرس نداشته باش

اینجایی که من میخوام برم گفته سلیقه خودتونه مدل و تراکمش هر جور دوست داشته باشید والبته به چهرتون بی ...

من فردا دارم میرم اگه حالم خوب باشه شب میام عکس میزارم من فکر میکردم پنجشنبه ۴ امه ولی دومه

دعا کن خوب بشه از بس کامنتای منفی خوندم میترسم

من فردا دارم میرم اگه حالم خوب باشه شب میام عکس میزارم من فکر میکردم پنجشنبه ۴ امه ولی دومه دعا کن ...

آهان فرداست بسلامتی عزیزم

اصلا نگران نباش ایشالله خیلی خوب و خوشگل میشه

چقدر میشه هزینه کاشت شما؟