2777
2789
عنوان

بچه ها میخوام ابرو بکارم

| مشاهده متن کامل بحث + 15858 بازدید | 96 پست
یکی از فامیلامون کاشت الان چهارماهه قشنگ داره ابروهاش پر میشه البته قبلش اصلا ابرو نداشت حتی یه دون ...

نه من از چند جا پرسیدم با آمپول بی حس میکنن اصلا بیهوشی نداره چون عمل سنگینی نیست که بخاطرش بیهوش کنن.آره میگن نزدیک یک سال طول میکشه که ابرو خوب جا بیفته چون یه سری میریزه دوباره در میاد

عهد نابستن از آن به که ببندی و نپایی♻️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه من از چند جا پرسیدم با آمپول بی حس میکنن اصلا بیهوشی نداره چون عمل سنگینی نیست که بخاطرش بیهوش کن ...

نمیدونم والله

اتفاقا پریروز دیدمش تعریف کرد گفت بی هوش کردن و....

وااااااااای نننننننننهههه نکن که پشیمون میشی رفته بودم برا هاشور یکی اومد کاشته بود میگفت بهترین جای ...

آخه بعد کاشت یه سری مراقبت و رسیدگی داره که خیلی باید حوصله کنی و انجام بدی وگرنه ابرو خراب میشه حالتش

مثلا به من گفتن موقعی که ابرو داره درمیاد باید با باند کشی ببندی که خوابش بهتر حالت بگیره

خب مسلمه که ابروی طبیعی نمیشه ولی بنظرم خیلی از تتوهای مصنوعی و بدرنگ که خودمم تجربشو دارم و همیشه قرمز میشه بهتره

یعنی انقد بد میشه😶😶😶

نه من نمونه کاراشونو فیلم و عکس مراجعه کننده هاشون رو دیدم که حتی بعد از یک سال عکس و فیلم داده بودن خیلی راضی بودن و میگفتن کاش زودتر انجام میدادن