2777
2789
عنوان

بچه ها میخوام ابرو بکارم

| مشاهده متن کامل بحث + 15858 بازدید | 96 پست
قربونت عزبزم  پس منتطرم  امیدوارم ابروهات خوشگل بشن 😍

سلام عزیزم خوبی

من امروز تو واتساپ از مشاورم پرسیدم اول گفت باید عکس بدید از سرتون منم گفتم حالا حدودی چقدر میشه؟گفت جلوی سر از ۶ میلیون شروع میشه.جلوی سر از پشت سر گرونتره چون حساس تره و باید زیباسازی انجام بشه

حالا شما میخوای از جاهای دیگه هم بپرس ببین اونا چقد میگیرن

عهد نابستن از آن به که ببندی و نپایی♻️
سلام عزیزم خوبی من امروز تو واتساپ از مشاورم پرسیدم اول گفت باید عکس بدید از سرتون منم گفتم حالا حد ...

عزیزم ممنونم ازت خیلی خیلی 

لطف کردی و من نمی دونم چطور باید ازت تشکر کنم !

گفتی که برای خانوم هست ، چون معمولا برای خانوم ها امّا و اگر میارن ، اگر خوب باشه و بشه درست کرد که همین جا می رم .

✔️ خبرنگار 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم ممنونم ازت خیلی خیلی  لطف کردی و من نمی دونم چطور باید ازت تشکر کنم ! گفتی که برای خانو ...

خواهش میکنم عزیزدلم کاری نکردم که

آره گفتم خانوم هستن

چرا اما و اگر مگه چه فرقی داره🤔

من فردا دارم میرم اگه حالم خوب باشه شب میام عکس میزارم من فکر میکردم پنجشنبه ۴ امه ولی دومه دعا کن ...

سلام هوکامه جون چطوری؟

بسلامتی ابروهاتو کاشتی؟

زود بیا من منتظرتم بیای ببینم چجوری بود جراحیت

درد نداشت؟اذیت نشدی؟از نتیجه کار راضی هستی؟

وای بی صبرانه منتظرم بیای تجربتو بهم بگی داغ داغ😁

نوبت منم پس فرداست

خواهش میکنم عزیزدلم کاری نکردم که آره گفتم خانوم هستن چرا اما و اگر مگه چه فرقی داره🤔

برای خانوما پیوند نمی کنن 

می گن جواب نمی ده 

چون خانوما خودشون مو دارن و کم پشته 

موفقی امیز نیست گویا 

✔️ خبرنگار 
برای خانوما پیوند نمی کنن  می گن جواب نمی ده  چون خانوما خودشون مو دارن و کم پشته  ...

من دیگه اطلاعی ندارم تجربشم ندارم پرسیدم اینو بهم گفتن.حالا باز خودشون برن حضوری بپرسن ببینن چجوریه

سلام هوکامه جون چطوری؟ بسلامتی ابروهاتو کاشتی؟ زود بیا من منتظرتم بیای ببینم چجوری بود جراحیت درد ...

سلام اره عزیزم

خود دکتر همه کارشو کرد تکنسین نکرد

امپولای بی حسیش درد داشت هم ابرو هم سر ولی مشکل دیگه ای نبود

سرم هم اولش زد افت فشار پیدا نکردم یرب به ۲ شروع گرد ۹ تموم شد

چشم چپم کمی کبود شده ولی ورم ندارم از نتیجشم فعلا راضیم

یه بالشت گردنی هم گفت بگیرم که شب سرم تکون نخوره اخه هیچ برخوردی با بالشت یا هرچیزی نباید داشته باشم هیچ دردی هم ندارم فقط یه مقدار احساس کشش میکنم تو سرم

امان از زن عاشقحتی گناهان و زشتی های معشوقش را هم می پرستد!در آن حدی که خود مرد هم نمی تواند جنایاتش را بدان گونه که زنی عاشق برایش تبرئه می کند ، تبرئه کند . . . !!
آهان فرداست بسلامتی عزیزم اصلا نگران نباش ایشالله خیلی خوب و خوشگل میشه چقدر میشه هزینه کاشت شما؟

۴۵۰۰ شد. سلامت باشی ایشالاه خودتم با ارامش کارت تموم شه

امان از زن عاشقحتی گناهان و زشتی های معشوقش را هم می پرستد!در آن حدی که خود مرد هم نمی تواند جنایاتش را بدان گونه که زنی عاشق برایش تبرئه می کند ، تبرئه کند . . . !!
سلام اره عزیزم خود دکتر همه کارشو کرد تکنسین نکرد امپولای بی حسیش درد داشت هم ابرو هم سر ولی مشکل ...

سلام عزیزم

مبارکت باشه خانومی

وای منم از اون آمپول بی حسی میترسم 

میگن تپش قلب هم میگیری موقع مو برداشتن از سر 

خوش بحالت انجام دادی راحت شدی منم فردا این موقع نوبتمه یه کوچولو میترسم😬😬

سلام عزیزم مبارکت باشه خانومی وای منم از اون آمپول بی حسی میترسم  میگن تپش قلب هم میگیری موق ...

نترس اصلا

تمش قلبم بخاطر ترسه

تحمل کن یه لحظست 

مرسی عشقم فقط خداکنه نتیجه کار خوب دربیاد

ایشالاه خوب در میاد

کجا میری شما؟