یه دختری از اقوام دورشون دوسش داشته ولی شوهرم دوسش نداشته فقط در حد یه دوستی چند ماهه معمولی بعدش که با من اشنا شد به من همه چی گفت ولی دختره هی زنگ میزد ازدواج که کردیم دلسرد شد بعد یکی دوسال زنگ زدناش شرو شد من سعی میکنم به روی شوهرم نیارم ولی خیلی نگرانم از شوهرم مطمنم ولی خب اون دست بردار نیست خواهر شوهرامم دوستداشتن اونو بگیره اون چن سال از شوهرم بزرگتر بود من و شوهرم با سن کم باهم اشنا شدیم الان میترسم فیلش یاد هندستون کنه من چکار کنم؟؟یه دختر هم داریم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیززززززززم یه چیزی میخام بهت بگم ناراحت نشو ازحرفم... ولی شوهرت خوشش میاد ک اون بهش زنگ میزنه وگرنه بایه تلفن خودش میشورش میزارش کنار ونیازی به دخالت شما نیست..... شوهرتون چراباید باوجود مخالفت شماهمچنان به تماسهاش جواب بده... یاشما براش مهمین یا اون.... ک اون متاسفانه فعلا فیلش یاد هندوستان کرده.... وگرنه خیلی راحت میشه ازشرش راحت شد اگه شوهرتون ریگی تو کفشش نباشع
خدایا شکرت امروز یه روز بعد موعودم 11تیروبی مثبت بعداز 11ماه اقدام.....امروز5مرداد سال 99 ومن 8هفته ساعت 11ونیم سونوگرافی ومن صدای قلب فندوق شنیدم زیباترین حس دنیا بعد از 9ماه15 اسفند 99مهرساخانم دنیا اومد.... خوش اومدی به دنیام دخترکم....
از وقت مجردیش این خط رو داره میگه چرا بخاطر فکرای خاله زنکی عوضش کنم میگه تو اگ ب من اعتماد نداری چر ...
دعوا کردن با شوهرتون یا اینکه برین آبرو ریزی راه بندازین مشکلی حل نمیکنه که هیچ اوضا رو بدتر هم میکنه.شما آروم باش و تو خونت با همسرت صمیمی تر شو و زندگیتو بهتر بکن.
از وقت مجردیش این خط رو داره میگه چرا بخاطر فکرای خاله زنکی عوضش کنم میگه تو اگ ب من اعتماد نداری چر ...
عزیزم اعتماد رو هردو طرف به وجود میارن.... اعتمادداشتن این نیست ک هر کارخطایی دوست داشتی انجام بدی ودرآخر طلبکار اعتمادت بشی... اعتماد یعنی اینکه اگه شما ازچیزی مشکوکی اون هرکاری انجام بده تا شما آسوده خاطر بشین و آرامش اعتمادتون ازبین نره...... همه روز اول خوبن مهم وفاداری واعتمادیه ک باید زیر سقف نشون بدن هست...
خدایا شکرت امروز یه روز بعد موعودم 11تیروبی مثبت بعداز 11ماه اقدام.....امروز5مرداد سال 99 ومن 8هفته ساعت 11ونیم سونوگرافی ومن صدای قلب فندوق شنیدم زیباترین حس دنیا بعد از 9ماه15 اسفند 99مهرساخانم دنیا اومد.... خوش اومدی به دنیام دخترکم....