2777
2789
عنوان

همسرم ؟!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 570 بازدید | 73 پست
عزیزم بلاکش کنید اگه خیلی تماس میگیره ، و از همسرتون بخواید به هیچ عنوان جوابشو نده  ریلکس باش ...

اوایل همسرم یکی درمیان جوابشو میداد الان نمیدونم چرا گوشیش اثر انگشت داره ازمن میترسه یا کاری کرده

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کار اشتباهیه عزیزم چون طرف قصدش همینه وقتی خودتون تماس بگیرید خوشحال میشه که به هدش رسیده هم شما رو ...

وا بشینه بیتفاوت؟؟؟ مردها مگه چقدر میتونن مقاومت کنن

بلخره کرم خودشو میریزه

اتفاقا باید برای حدود زندگی جنگید 

باید بدونه که کسی حق نداره وارد این حریم بشه وگرنه حسابش رسیده س

شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”

اون دختره قصدش از هم پاشوندن زندگیته .زندگیته سفت بچسب غلط کرده ب مردی ک هم زن داره همم بچه زنگ بزنه .خاک تو سر اویزونش کنن

زمانش که برسد خواسته هایت داشته هایت شده اند و ارزوهایت بخشی از زندگیت😍
اوایل همسرم یکی درمیان جوابشو میداد الان نمیدونم چرا گوشیش اثر انگشت داره ازمن میترسه یا کاری کرده

اصلا همچین چیزیو قبول نکن ، نباید جواب بده 

خیلی آروم بدون بحث با همسرت صحبت کن 

به هیچ عنوان نباید جواب بده و چیزیی رو از شما پنهون کنه ... 

زنگ بزن بهش بگو يبار ديگه زنگ زدي ازت به عنوان مزاحم شکايت ميکنم دختره عفريته پرو، ننه بابا نداره ک ...

اونا یعنی خانواده همسرن میگن فامیلشه بهش زنگ میزنه اصلا مهم نیست

اونا یعنی خانواده همسرن میگن فامیلشه بهش زنگ میزنه اصلا مهم نیست

بگو زندگیم از هم بپاشه زندگی دخترا تو ازهم میپاشونم 

زمانش که برسد خواسته هایت داشته هایت شده اند و ارزوهایت بخشی از زندگیت😍
اصلا همچین چیزیو قبول نکن ، نباید جواب بده  خیلی آروم بدون بحث با همسرت صحبت کن  به هیچ ...

خودم میدونم یچیزی رو پنهان میکنه تا قبل از این دختر زندگی ارومی داشتم شوهرم زبونی خوبه ولی احساس میکنم واسه اروم کردن منه 

خودم میدونم یچیزی رو پنهان میکنه تا قبل از این دختر زندگی ارومی داشتم شوهرم زبونی خوبه ولی احساس میک ...

پس باید جدی باشی

شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”
وا بشینه بیتفاوت؟؟؟ مردها مگه چقدر میتونن مقاومت کنن بلخره کرم خودشو میریزه اتفاقا باید برای حدود ...

عزیزم من یه چیزیی میدونم که میگم 

بی تفاوتی نیست ایشون اگه از همسرش مطمئن باشه دلیلی نداره تماس بگیره 

چون با این کار به طرف میفهمونه با این که همسر منه و یه دختر هم داریم بازم با وجود شما میترسم همسرم کار اشتباهی کنه و شما رو به من ترجیح بده 

ایشون تماس بگیره اما اون دو نفر بخوان جواب همو بدن و در ارتباط باشن تاثیری داره؟

گفتم که مهم همسرشونه باید بدون هیچ جوابی فقط بلاک کنن 

از نظر من همينطوري اروم نشين پيش خودش ميگه ببين ازم ميترسه يا زورش بهم نميرسه کاري کنه برو ابروشو ببر اگه ديدي خونواده همسرت ابي ازشون گرم نميشه با پدرو برادرت برو ابروشو ببر اين اگه خوب و بد حاليش ميشد ب ي ادم متاهل زنگ نميزد ،توي اين زمونه اگه ساکت بشيني بيشتر بخودشون اجازه هر کاري رو ميدن

میشه برای حاجتم ی صلوات بفرستید😍😍مرسی❤️
شما باید رو همسر خودت کار کنی که یه برخوردی کنه که اون خانم دیگه زنگ نزنه

بش گفتم چرا زنگ میزنه میگه الهه دوست دوران بچگیام بوده چرا تو میخای خودتو درگیر چیزای منفی کنی میگم من حس خوبی بش ندارم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز