2789
عنوان

همسرم ؟!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 570 بازدید | 73 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیزم شوهرت دوستت داره چون اگه نمیخاستت نمیومد بگه خودتو اذیت میکنی سعی کن چن مدتی بیخیال شی میدونم ...

سخته سخته سخته شایدم راست بگی به مامانمم نگفتم چون نمیخام حس بدی ب شوهرم پیدا کنه

باید گوشیشو چک کنم اسکرین بگیرم

ولی زیاد حساسیت نشون نده مردها خوششون نمیاد یکی هی بهشون گیر بده.. مطمعن باش ازاون خسته میشه و دوباره به سمت شمابرمیگرده فقط شما بااعصاب خوردی هلش نده سمت اون ک آرومش کنه

خدایا شکرت امروز یه روز بعد موعودم 11تیروبی مثبت بعداز 11ماه اقدام.....امروز5مرداد سال 99 ومن 8هفته ساعت 11ونیم سونوگرافی ومن صدای قلب فندوق شنیدم زیباترین حس دنیا بعد از 9ماه15 اسفند 99مهرساخانم دنیا اومد.... خوش اومدی به دنیام دخترکم.... 
ولی زیاد حساسیت نشون نده مردها خوششون نمیاد یکی هی بهشون گیر بده.. مطمعن باش ازاون خسته میشه و دوبار ...

شب از سرکار بیاد برای اخرین بار میگم ولش کن زنگزد جواب نده اگه گوش نداد دیگه کارش ندارم

اصلا گیج شدم مشکوک میشم قانع میشم مشکوک میشم قانع میشم

شایو اون زنه هی خودشو میخواد بچسبونه و اما از طرف شوهرت رونده میشه

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
اره چون حس میکنم یکم دور شده 

الان متاسفانه اوضا خیلی بد شده.یه مثل قدیمی هست که میگه: کسی که زندگیش خرابه  دوست داره زندگی دیگرانم خراب کنه.

رابطتتو باهاش بهتر کن بهش بگو که بهش اعتماد داری چون همسرت الان فکر میکنه اعتمادت از بین رفته.بهش بگو خودشو و زندگیتو دوست داری اگرم چیزی گفتی واسه زندگیت بوده و...

امروز روز منه    
اره شوهرم با اصرار اون همش جواب زنگاشو میده کاش ازدواج کنه از شرش خلاص شم

پس خیالت راحت

اما درکل شوهرت رو قانع کن بلاکش کنه

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
میدونه که دوسشدارم میگه حساس شدی

خوبه تو بازم به طرق مختلف بهش بگو و بزار از بابت تو دل نگران نباشه.حساسیتت رو میفهمم ولی یه کم آروم باش تا بتونی تصمیمات خوبی بگیری.باید اون دختره رو هم کم کم از میون برداری.تو الان نباید هی اونو یادآوری کنی بهش

امروز روز منه