2789
عنوان

همسرم ؟!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 570 بازدید | 73 پست
عزیزم من یه چیزیی میدونم که میگم  بی تفاوتی نیست ایشون اگه از همسرش مطمئن باشه دلیلی نداره تما ...

واقعا فکر میکنی مردها تا چقدر میتونن مقاومت کنن؟

من اصراری ندارم نه به شما نه به استارتر

هر کی هر جور راحته و درست میدونه عمل کنه

شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیززززززززم  یه چیزی میخام بهت بگم ناراحت نشو ازحرفم... ولی شوهرت خوشش میاد ک اون بهش زنگ میزنه وگرنه بایه تلفن خودش میشورش میزارش کنار ونیازی به دخالت شما نیست..... شوهرتون چراباید باوجود مخالفت شماهمچنان به تماسهاش جواب بده... یاشما براش مهمین یا اون.... ک اون متاسفانه فعلا فیلش یاد هندوستان کرده.... وگرنه خیلی راحت میشه ازشرش راحت شد اگه شوهرتون ریگی تو کفشش نباشع

خدایا شکرت امروز یه روز بعد موعودم 11تیروبی مثبت بعداز 11ماه اقدام.....امروز5مرداد سال 99 ومن 8هفته ساعت 11ونیم سونوگرافی ومن صدای قلب فندوق شنیدم زیباترین حس دنیا بعد از 9ماه15 اسفند 99مهرساخانم دنیا اومد.... خوش اومدی به دنیام دخترکم.... 
راستش میترسم اینجوری شوهرمو از دست بدم

والا اونم مرد هست يکي هر ديقه در گوشش ويز ويز کنه عاشقتم دوست دارم... بلاخره يجا کم مياره نمدونم والا  پس خطشو عوض کنه 

میشه برای حاجتم ی صلوات بفرستید😍😍مرسی❤️
عزیززززززززم  یه چیزی میخام بهت بگم ناراحت نشو ازحرفم... ولی شوهرت خوشش میاد ک اون بهش زنگ میزن ...

فک کنم راست بگی چون شوهرم اگ ب فکر من باشه همش تلفنش اشغال نیس نمیدونم بخدا شوهرم اصلا اینجوری نبود بخدا ازش بدش میومد خدا ازش نگذره

از وقت مجردیش این خط رو داره میگه چرا بخاطر فکرای خاله زنکی عوضش کنم میگه تو اگ ب من اعتماد نداری چر ...

دعوا کردن با شوهرتون یا اینکه برین آبرو ریزی راه بندازین مشکلی حل نمیکنه که هیچ اوضا رو بدتر هم میکنه.شما آروم باش و تو خونت با همسرت صمیمی تر شو و زندگیتو بهتر بکن.

امروز روز منه    
از وقت مجردیش این خط رو داره میگه چرا بخاطر فکرای خاله زنکی عوضش کنم میگه تو اگ ب من اعتماد نداری چر ...

عزیزم اعتماد رو هردو طرف به وجود میارن.... اعتمادداشتن این نیست ک هر کارخطایی دوست داشتی انجام بدی ودرآخر طلبکار اعتمادت بشی... اعتماد یعنی اینکه اگه شما ازچیزی مشکوکی اون هرکاری انجام بده تا شما آسوده خاطر بشین و آرامش اعتمادتون ازبین نره...... همه روز اول خوبن مهم وفاداری واعتمادیه ک باید زیر سقف نشون بدن هست... 

خدایا شکرت امروز یه روز بعد موعودم 11تیروبی مثبت بعداز 11ماه اقدام.....امروز5مرداد سال 99 ومن 8هفته ساعت 11ونیم سونوگرافی ومن صدای قلب فندوق شنیدم زیباترین حس دنیا بعد از 9ماه15 اسفند 99مهرساخانم دنیا اومد.... خوش اومدی به دنیام دخترکم....