2777
2789
عنوان

تاپیک تپل های مهربان

| مشاهده متن کامل بحث + 226561 بازدید | 44218 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای بابا اتفاقا فکر کنم پریروز تو خصوصی باهاش حرف زدم چقدم حالش خوب بود چرا یهویی زده به سرش رفتع خد ...

شماره ندارید ازش؟ باید بیاد دوباره، دختر مهربونیه.

فکر کنم منظورت دقیقا برعکسش بوده، سانازو از همــــــــــه بیشتر دوس داری😁😁😁 الان ب سانازم باید حسودی کنم دیگ

لبخند تـــــــو را چند صباحی است ندیدم/ یکبار دگر خانه ات آباد بگو سیـــب
😂😂😂😂😂😂خالم گفت سوده خدایی عمل کردی گفتم نه گفت چی خوردی گفتم برنجمو کم نکردم نونمم نصف سنگک می ...

آفرین 😂😂😂😂من که هرکی ازم بپرسه اگه دوست نداشته باشم بگم میندازم گردن  دخترام که ایناشیطونی اذیت میکنن و......طفلکا😓😔ولی خدایی نصفش راسته 

اولش ک گفتی وا مگ تعارف دارم، فکر کردم ادامش قدمتون رو چشمه😂😂😂😂😂 بابا مهمون حبیب خداست بخدا😁 ...

هیج وقت با اول جمله هام منو قضاوت نکن 😂😂😂😂

این ضرب المثل واسه وقتی بود که همه چی ارزون بود 

خود خدا هم دیگه به این ضرب المثل اعتقادی نداره باور نمیکنی یه نگاه به ماه رمضون بکن مهمونی دعوتموح میکنه تهشم یه چیزی ازمون میگیره تازه جای سه وعده دو وعده غذا میده بهمون 😅😅😅

غذاتونم بیارید بعدش که برید خونه رو کی تمیز نیکنه اصلا خودتونم تمیز کنید پول برق جارو برقی ای که استفاده میشه رو کی میده 

قدمت سر چشم ساناز برید اونجا لش کنید 

اصلا من فردا مهاجرت میکنم از ایران 🤯🤯🤯🤯

شماره ندارید ازش؟ باید بیاد دوباره، دختر مهربونیه. فکر کنم منظورت دقیقا برعکسش بوده، سانازو از همــ ...

نه نگرفتم چقد خنگم 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

اره ماه بابا ماه بی فروغ 🙄🙄

چی 😒😒😒😒😒من سانازو دوس داشته باشم 🤯🤯🤯🤯🤯🤯بلا به دور 

واه واه واه 

اوه خوبه دیگه فردا فسته جبران کن تازه کالریت خوب بوده  وای نذری وای چرا نذریا همشون خوشمزه ان ...

نهه من پس فردا فستمه، فردا روز آزادیمه، گزارشم نمیدم😂😂😂😂

خــــــــــیلی خوشمزه انننن....  حتی نون پنیر سبزیش،  من تا میبینم یکی داره نون پنیر سبزه میده شیرجه میزنم روش😂😂 مخصوصا اگ خرمام توش باشه،  اصلا یه جور خاصی بهش علاقمندم ک نگم برات😂😂😂 

آفرین 😂😂😂😂من که هرکی ازم بپرسه اگه دوست نداشته باشم بگم میندازم گردن  دخترام که ایناشیطونی ...

مهر مادری شیر مادری بیسکوییت مادری 🤯🤯😂😂😂😂😂

تو اخرشی دیگه 

کار خوبی میکنی 

تنها جمله ای که گفتمو همشون رفتن تو فکر و خجالت کشیدن این بود که بعد از اینکه گفتم نزدیک۴۰ کیلو کم کردم گفتم این چهل کیلورو فقط و فقط واسه تو دهنی زدن به اونایی کم کردم که همیشه گفتن تو نمیتونی و هیچ وقت لاغر نمیشی و مسخرم کردن به خاطر هیکلم گفتم حالا من به قول خودتون یه مانکنم که فقط دارم به هیکلای بد شما نگاه میکنمو کلی ایراد تو هیکلاتون میبینم 

قیییییمه اونم نذررررررری😬😬😬😬😬

آره یه بالش بزرگو بغل کردم که یهو عنان از کف ندم برم، دندونامم رو هم فشار میدم همش😂😂😂😂

نهه من پس فردا فستمه، فردا روز آزادیمه، گزارشم نمیدم😂😂😂😂 خــــــــــیلی خوشمزه انننن....   ...

عه خوب پس فردا جبرانش کن خوبه اینجوری واسه خودت تو طول هفته ازادی گذاشتی 

اره والا نذری همیشه خوشمزه اس حتی نون خالی .

عه منم عاشق نون پنیر سبزی خرمام ❤❤🤩🤩

هیج وقت با اول جمله هام منو قضاوت نکن 😂😂😂😂 این ضرب المثل واسه وقتی بود که همه چی ارزون بود  ...

😂😂😂😂😂😂😂 بابا پول برق و آبم میدیم، آخه چرا انقدر حرص میخوری 😁😁😁 ببین برنامه اینجوره، پنج روز اول خونه شما، ۵ روز دوم خونه ساناز اینا، ۱۳به در من میبرمتون بیرون😂😂😂