2777
2789
عنوان

تاپیک تپل های مهربان

| مشاهده متن کامل بحث + 226573 بازدید | 44218 پست
اوه تا دلت بخوام خوردم گفتم گزارش ندم بچه ها بگن چیه هرچی کوفت میکنی میای میگی 😂😂😂😂اهان زیادی خو ...

جمع کالری زیاد نیس، ولی بد خوردم ب نظر خودم، پرتقال، خیار، نبات، حلوا، آش رشته، شله زرد، ساندویچ مرغ، کباب کوبیده، نو پنیر سبزی....😟

همه جا همینه، باید گوشیتو قایم کنی😂

لبخند تـــــــو را چند صباحی است ندیدم/ یکبار دگر خانه ات آباد بگو سیـــب

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جمع کالری زیاد نیس، ولی بد خوردم ب نظر خودم، پرتقال، خیار، نبات، حلوا، آش رشته، شله زرد، ساندویچ مرغ ...

اشکال نداره متاسفانه هر وقت برنامه ریزی نباشه قبلش و یهویی بری سر وقت خوردنی همین میشه ولی خوب کالریت بالا نزده ایرادی نداره که 

اره والا 

به دلت افتاده بوده  جالبیش اینجاس که من شدم شوم هر وقت کسیرو منشن کردم قطع بوده اول ساناز این ...

آره خیلی تو فکرش بودم امروز.

نه عزیزم شما شوم نیستی، بامعرفتی، هرکس یه مدت نیست سراغشو میگیری، یه بار هستن میان، یه بارم قطع کاربرین.... بلاخره یه چیزی هست دیگ.

خیابون چادر میزنیم میای بازم  🤯🤯🤯🤯🤯🤯

آره عشــــــــــقم،  هوای عید خیلی خوووبه،  خونه چیه آدم نسته میشه😍😍😍 جوجه درست کنیم یا دل جیگر؟؟؟

آره خیلی تو فکرش بودم امروز. نه عزیزم شما شوم نیستی، بامعرفتی، هرکس یه مدت نیست سراغشو میگیری، یه ب ...

ای بابا اتفاقا فکر کنم پریروز تو خصوصی باهاش حرف زدم چقدم حالش خوب بود

چرا یهویی زده به سرش رفتع خدا میدونه  البته گفته بود میخوام برم ولی نه انقدر یهویی 

قربونت برم نه بابا معرفت کیلویی چنده دیگه من واقعا از داشتن دوستانی چون شماها لذت میبرم به جز @ساناز47  

اشکال نداره متاسفانه هر وقت برنامه ریزی نباشه قبلش و یهویی بری سر وقت خوردنی همین میشه ولی خوب کالری ...

نه ۱٠۴٠تا 

نذری آوردن نمیتونستم ازشون بگذرم، الانم یه قیمه رو اپنه😫

آفرین دمت گرم خوشم اومد😂😂😂😂

😂😂😂😂😂😂خالم گفت سوده خدایی عمل کردی گفتم نه گفت چی خوردی گفتم برنجمو کم نکردم نونمم نصف سنگک میخوردم گفت داری زر میزنی گفتم دقیقن 😂😂😂😂بعد فهمید نمیخوام بگم رفت 

واه مگه تعارف دارم باهاتون همون اول گفتم راتون نمیدم 😒😒😒

اولش ک گفتی وا مگ تعارف دارم، فکر کردم ادامش قدمتون رو چشمه😂😂😂😂😂

بابا مهمون حبیب خداست بخدا😁 غذامونم با خودمون میاریم اصلا😂

نه ۱٠۴٠تا  نذری آوردن نمیتونستم ازشون بگذرم، الانم یه قیمه رو اپنه😫

اوه خوبه دیگه فردا فسته جبران کن تازه کالریت خوب بوده 

وای نذری وای چرا نذریا همشون خوشمزه ان اخه 🤯🤯🤯