2777
2789

تازه ترین سوتیم همین دو ساعت پیش بود واسه یه بنده خدایی استوری تبریک تولد گذاشتم 😐😐بعد دیدم انلاینه ولی استوریمو ندیده یه دوساعتی رفتم تو فکر بعد رفتم تو تنظیمات استوریم دیدم هایدش کرده بودم قبلا 😐😑😐😐واسه همین نمیدیده استوریمو 😐😐😐😐😐(میدونم کار بسیار خزیه تبریک تولد تو استوری ولی چون این دوستم اینکارو واسه من کرده بود روز تولدم یه جورایی تو فکر جبران بودم 😅)

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من با بابام خییلی صمیمی بودم...دفه اول که پریود شدم اون‌موقع هم ایدز تازه دراومده بود

من گفتم ۱۰۰ درصد ایدز گرفتم...هی با حسرت به همه نگا میکردم انگار دفه اخرمه😥😥😥

بعد رفتم با دوستم درمیون گذاشتم اون عین من خنگ بود🥴🥴🥴

برگشت اصرار که توروخدا برو به خونواده بگو ببرنت دکتر

منم بابا از اون خجالتیای درجه یکه...یه بار که هیشکی خونه نبود رفتم به بابام گفتم بابا من مریضم دارم میمیرم...گف چرا چی شده؟گفتم تازگیا میرم دسشویی ازم خون میاد😱😱😱

دیگه ندیدم بابارو داش میرف با صدایی خییلی ضعییف گف به مامانت بگو...یعنی عرق کرده بودااا🤣🤣🤣

به مامانم گفتم داش غش میکرد از خنده  هی میگف چی کشیدی مررد😂😂😂

خدایا شکرت بابت همونی که خودت میدونی🥰
من با بابام خییلی صمیمی بودم...دفه اول که پریود شدم اون‌موقع هم ایدز تازه دراومده بود من گفتم ۱۰۰ د ...

بدبخت بابات من اولین بار ک پریود شدم ترسیدم سریع پریدم تو دستشویی فکر کردن جاییمو زخمی کردم بعد دیدم ک نخیر هیچ جام زخمی نیست خلاصه رفتیم بیرون وقتی اومدم خونه به مامان بابام گفتم بابام‌ بدبخت از خجالت گفت من برم بخوابم مامانم بهم گفت پریود شدی  😂😂😂😂😂

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز