2777
2789
والا ب من بزرگترا اینطوری میگن...شما هم روغن بمال پهلوهاش ببند ضرری ک نداره ایشالله خوب شه.

یکی از علتهای مدفوع سبز می‌تونه سرماخوردگی باشه ولی بیشتر اوقات اهمیت خاصی نداره و به شیر مادر و غذایی که مادر خورده ربط داره...تو شیرخشکیا هم که طبیعیه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بچه ها ببینین براتون چی اوردم

تو این تاپیک اکثرا زایمان طبیعی داشتین من با دیدن این فیلم رفتم به روز تولد حورا کلی احساساتی شدم و خدارو شکر کردم هم به خاطر دخترم هم اینکه بهم توان و شهامت اینو داد که طبیعی دنیاش بیارم

https://www.instagram.com/tv/CEO2xUKgUjj/?igshid=1wo0ntvoqz2uh

استرس برای مسایلی که کنترلش از دست ما خارجه توهین به حکمت خداست دوستان عزیزم.با اضطراب و نگرانی، شیرینی این دوران رو به خودمون تلخ نکنیم.بیاین توکل کنیم به خدای بزرگمون
2803

میگم دخترم دوسه روزه شیرش روجهشی بالامیاره 

یعنی بعدازهربارشیرخوردن اینجورمیشه 

خیلی هم اب ازدهنش میره 

یعنی همش دوست داره یه چیزی روبدم دستش فشاربده رولثه هاش

پستونکش رو.اسباب بازیاش .حتی لباسم رومیکشه که بکنه دهنش

نمیدونم چراانقدرشیربالامیاره ولی🤔🤔

2804
ایجونم. چرا که نه ،کوتاه کن بنظرم این مدل ریزشی که ماها داریم چه کوتاه و چه بلند بهر حال مو سست شده ...

اهان پس حتمامنم میرم کوتاه میکنم 

همین که بتونم راحت شونشون کنم خودش خیلیه 

چون بااین وروجکاحتی فرصت شونه کردن هم نداریم😄😄😄

۷۰۰ گرم تو ماه چهارم اضافه کرده؟!خیلییی خوبه که چون ماه چهارم تقریبا نیم کیلو اینا اضافه میکنن

نه تو دو ماه 

یعنی از واکسن دو ماه به بعد؟

خدایا بامید تو    💚🏋🏻‍♀️🤸🏻‍♀️🧘🏻‍♀️ورزش در رمضا        
سلام مامان گلگلیا خوبین؟ انشالله نی نی های خوشگلمون هم  خواب راحتی باشن. بلاخره تموم پیام هارا ...

سلام

😍😍👏👏

من از توراه برگشتی ندارم..به سمت تو سرازیرم همیشه💗.... 🙏الهی شکر🙏
2805
یکی از علتهای مدفوع سبز می‌تونه سرماخوردگی باشه ولی بیشتر اوقات اهمیت خاصی نداره و به شیر مادر و غذا ...

آره دخترم شیرخشکیه.اما یهویی بی اشتهایی شده احتمالا همون بدنش سرما خورده.حالا وقت کنم عصری ببرم دکتر

والا ب من بزرگترا اینطوری میگن...شما هم روغن بمال پهلوهاش ببند ضرری ک نداره ایشالله خوب شه.

باشه عزیزم دستت طلا.هر روغنی باشه اشکال نداره؟روغن بدن؟بعد چه جوری ببندم مثل قنداق؟؟

2801