2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

جوابت تو تاپیک اخرمه برو بخون

شیرین بهانه بود! فرهاد تیشه می‌زد تا نشنود صدای مردمانی را که در ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد https://daigo.ir/secret/5806418625

دخترم همین الان خوابید 🥴🤧🤕

فردا نهار مهمون دارم  .بشون گفتم فسنجون میزارم یعنی 6 صبح باید بار بزارم

کلی  هم کار دارم 

نمیدونم چجوری میخوام بیدار شم

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

خوابم میاد ولی دارم مقاومت میکنم

هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️

نگرانم از شدت استرس همش دارم میارم بالا 

برادرم‌مسافره از ۱۱شب هرچی بش زنگ میزنم برنمی‌داره اون موقع شب رسیده بوده ب شهر دوم میخواسته بره دوباره سوار ماشین بشه 

توروخدا دعا کنید سالم برسه همین الان بم‌خودش پیام بده ب نیت علی اکبر

متاهل و متعهد ❤️ لطفا هرکی امضامو دید اکر دوست داشت برام دعا کنه بریم سرخانه زندگیمون خسته شدم از عقد وام ازدواجمون جور بشه ضامن جور بشه 
نگرانم از شدت استرس همش دارم میارم بالا برادرم‌مسافره از ۱۱شب هرچی بش زنگ میزنم برنمی‌داره اون موقع ...

عزمزمه نگران نباش اون رانندگی میکنه استرس برای مسافرخانه نیس شاید خوابش گرفته یه جا زده کنار خوابیده