2777
2789
فلج اطفال قطره هست ......امان از این واکسن که پدر این لجه هارو در اورده بخدا.من که وقتی میبینم سلنا ...

۴ماهگی هم فلج اطفال خوراکیه هم تزریقی تو کارت واکسنو نگاه کنید نوشته . من قبل از زدن واکسنش اول تو نت میخونم بدونم چیه بعد میبرمش

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مامانا شما از چندماهگی غدای کمکی شرو کردین؟ وبا چیمن میخوام اخر 4ماهگیش شرو کنم زود نمیشه؟ ؟ 

خودت ببین شرایط نی نیتو

اگر خوب وزن نگرفته یا رفلاکس داره بهتره زود شروع کنی یا وزنش زیر سه کیلو باشه تو ۴میدن دیگه

خدایا بامید تو    💚🏋🏻‍♀️🤸🏻‍♀️🧘🏻‍♀️ورزش در رمضا        
همیشه ۲ هفتع مونده به واکسن سلنا من بهم ریختم .حالم خرابه.......

وای آره منم همینطورم الان دو سه هفته همش استرس دارم برا واکسن نمیدونم چیکارم شده برای پسر اولیم اینقد شجاع بودم همه واکسناشو تنهایی بردم زدم ولی برای این خیلی میترسم صبح به شوهرم گفتم تنهایی نمیرم باید تو هم بیای

2803
من که چندین بار فرنی دادم دیگه از امروز میخوام هروز بدم..فقط من ننیدونم با چی شیرین کنم فرنی رو نبات ...

اصلا میشه چیزی نریز

ولی بهترین چیز نباته دیگه

من برا پسراولم از 4ماهگی شرو کردم چون وزنش کم بود .ولی این خوبه دیگه نمیدونم ازکی شرو کنم باید ...

دکترا میگن آخر ۶

من دخترمو از اول ۶دادم

فلج اطفال قطره هست ......امان از این واکسن که پدر این لجه هارو در اورده بخدا.من که وقتی میبینم سلنا ...

نه عزیزم 

فلج اطفال خوراکی هست

از سال ۹۵واکسن تزریقی هم اضافه شد تو ۴ماهگی

چون گفتن فلج اطفال دیده شده تو ایران و تزریقی انگار قوی تره

من نمیدونم کی بود گفت که واکسن پایان ۴ ماهگی دردش کمتره والا هر کیو میبینم واکسن زده میگه افتضاح قاب ...

ببین واکنش هاشون فرق داره

دختر من چهار بهتر از دو بود یادمه

البته کلا بد واکسن بودااا. ببین چطور بوده میگم راحت بوده

2804
جددی میگین!!من خودم هیچ تجربه ای ندارم.مگه سرماخوردگی نباید آبریزشی یا تبی یا گریه ای داشته باشه؟؟

احتمالا بدنش سرما خورده 

منظور اینه

حالا بدنشو با وازلین چرب کن دور کمرو دلشو با پارچه نخی بپیچ گرم بشه.  ببین بهتر میشه

4 ماه رو ک تموم کرد غذا دادین؟منم دخترم کم وزنه خیلی دوست دارم زودتر غذا بدم.الان پسرتون خدایی نکرده ...

غذا که نه بهداشت گف فقط فرنی دادم .نه شکرخدا مشکل خاصی نداره فقط زیاد نفخ میکنه نمیدونم دیگه ازونه یا چیزدیگه

اتفاقا دختر منم رفلاکس رو داره و همین حالتا رو داشت امااز ماه 2 شیرشو ک عوض کردم بهتر از قبل شد اما ...

عزیزم پسر منم همینجوره از دوماهگی شیر خوردنش خیلی بد شد تا اینگه الان ۴ماهشه بدتر و بدتردشده پسر من حدیدا فقط تو خواب می خوره .شیر خشکم اگه خواب باشه ۹۰تارو می خوره.تو خواب امتحان کن

2805
اتفاقا دختر منم رفلاکس رو داره و همین حالتا رو داشت امااز ماه 2 شیرشو ک عوض کردم بهتر از قبل شد اما ...

ایجانم. خب خداروشکر که با تغییر شیر بهتره

اشکال نداره بچه ها هر روز یه قر و فری دارن. میگذره

ولی من تو خیلی از سایتا خوندم که ماه ۳و ۴ ماه بد شیر خوردنه تو یسری از بچه ها.برا خاطر همون نگران نباش

و اینکه کلا دو ماه اول شیب نمودار تنده و بچه ها تا یک کیلو اضافه میکنن و تپلی میشن

بعدش شیب کم میشه یعنی لزوما مثل ماه اول و دوم نیست

من از توراه برگشتی ندارم..به سمت تو سرازیرم همیشه💗.... 🙏الهی شکر🙏
خوب وقت داره هنوز ....بخدا من خودم چند ساله شبا اگه سیتریزین نخورم کهیر میزنم چون خیلی عصبی هستم الب ...

چه سختتتت

اره میفهمم. واقعا برا تجدید قوا به یه خواب خوب احتیاج داریم.که فعلا خاطره ست😅😅😅

البته بچه ها متفاوت داداش خود من وقتی ۸ماهه بوده پستونک از دهنش میفته تو دسشویی.  براش یکی دی ...

ایجونمم. فکر کرده حتمن همونه 😂

من پستونکی بودم اما تا سه سالگی اینا گویا انگشت به دهن بودم😅😅😅شدید میخوردم شستمو

انقدرم دندونام ردیف و خوبه بالا و پایین. اینهمه میگن  .تازه با پستونکای اون زمان که انقدره نازو ادای الان و نداشت

2801