اگر نی نی سایتم بتونم کمتر بیام یا کلا نیام
دیگه فقط تلگرام میمونه
نظرتون چیه با ترک شبکه های اجتماعی !؟
میخوام فقط تلگرام رو نگه دارم اونم برای اخبار و قیمت های روز طلا و سکه و ....
میدونید دلیلم چیه !؟ وقتی بچه بودیم و تو محیط اجتماعی عادی بزرگ میشدیم با آدمهای متفاوتی در روز ( حداکثر پنجاه تا آدم) برخورد داشتیم که توشون آدم سمی هم بود ...
مثلا کسی دلش از جایی پر بود میومد برای خالی کردن خودش یه طعنه هم به ما میزد و میرفت ،مثلا یکی چاق بود میومد به من لاغر یه تیکه مینداخت ،یکی از کس دیگه عصبانی بود میومد یه دادی هم سرما میکشید و میرفت و تاثیرش تا بزرگیامون رومون میموند و غصه میخوردیم چه بسا الان خیلیاتون با خوندن این متن یه آهی هم کشیدین و یاد تیکه هاشون افتاده باشین ...
حالا تو محیط مجازی اون پنجاه نفر شده ،پنجاه به توان پنجاه نفر و تعداد آدمای سمیش بیشتر شده و ممکنه روحمون بیشتر از قبل آسیب ببینه...
دقیقا پنجاه به توان پنجاه بار باید همش مراقب روحمون باشه که الان کامنت ،پست ،تاپیکی نبینم که حالمو خراب کنه یا یه نگرانی به نگرانیام اضافه کنه ...
پس من استفاده کمتر از مجازی رو برای خودم تجویز میکنم ،اگرم بیام نی نی سایت سعی میکنم تو هرتاپیکی شرکت نکنم ...برای آرامش روح وروانم
امیدوارم بتونم موفق باشم 😅👌اگر نظری دارین یا تجربه ای دارین از استفاده کمتر مجازی خوشحال میشم بشنوم ...