2777
2789
عنوان

اینستامو شیش ماهه پاک کردم

1432 بازدید | 63 پست

اگر نی نی سایتم بتونم کمتر بیام یا کلا نیام 

دیگه فقط تلگرام میمونه 

نظرتون چیه با ترک شبکه های اجتماعی !؟

میخوام فقط تلگرام رو نگه دارم اونم برای اخبار و قیمت های روز طلا و سکه و ....

میدونید دلیلم چیه !؟ وقتی بچه بودیم و تو محیط اجتماعی عادی بزرگ میشدیم با آدمهای متفاوتی در روز ( حداکثر پنجاه تا آدم) برخورد داشتیم که توشون آدم سمی هم بود ...

مثلا کسی دلش از جایی پر بود میومد برای خالی کردن خودش یه طعنه هم به ما میزد و میرفت ،مثلا یکی چاق بود میومد به من لاغر یه تیکه مینداخت ،یکی از کس دیگه عصبانی بود میومد یه دادی هم سرما میکشید و میرفت و تاثیرش تا بزرگیامون رومون میموند و غصه میخوردیم چه بسا الان خیلیاتون با خوندن این متن یه آهی هم کشیدین و یاد تیکه هاشون افتاده باشین ...

حالا تو محیط مجازی اون پنجاه نفر شده ،پنجاه به توان پنجاه نفر و تعداد آدمای سمیش بیشتر شده و ممکنه روحمون بیشتر از قبل آسیب ببینه...

دقیقا پنجاه به توان پنجاه بار باید همش مراقب روحمون باشه که الان کامنت ،پست ،تاپیکی نبینم که حالمو خراب کنه یا یه نگرانی به نگرانیام اضافه کنه ...

پس من استفاده کمتر از مجازی رو برای خودم تجویز میکنم ،اگرم بیام نی نی سایت سعی میکنم تو هرتاپیکی شرکت نکنم ...برای آرامش روح و‌روانم 

امیدوارم بتونم موفق باشم 😅👌اگر نظری دارین یا تجربه ای دارین از استفاده کمتر مجازی خوشحال میشم بشنوم ...

الهی مرا آن ده که آن به ... 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه اینا ب کنار اتلاف وقت رو چی میگی ک طبق عادت میبینی چهار ساعته تو اینستا هستی خروجی اطلاعات صفر

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

فضای مجازی راستش خیلی هم بد نیست .

اگر مردم فرهنگ استفاده درست رو بلد باشن خیلی بهتر میشه.  

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

منم یه ماهه موقت پاک کردم پیجمو

برای منم اولش موقت بود 😅 تو یکماه من خیلی دلتنگش نشده بودم شما چطور ؟ تایم بیشتری برای خودت داشتی یا جاشو با برنامه های دیگه پر کردب؟

الهی مرا آن ده که آن به ... 

بنظرم نمیشه کلا ترک کرد چون یه چیزیه که همه مردم دارن استفاده میکنن،منم چند وقته حذف کردم ولی باز یه سری پیجا هستن که دوست دارم دنبالشون کنم،یا یوقتایی از انلاین شاپای اینستا چیزی میخرم،با کروم میرم😅

اگر آدم هدفمند استفاده کنه خوبه،یه سری چیزایی که بدردش میخورنو دنبال کنه فقط ،دیگه نره تو اکسپلور بچرخه الکی 

منم یک سال بیشترع اینستامو پاک کردم فقط وقت تلف کردن بود. از وقتی ک پاک کردم روحم آرومتره دیکه خودمو با کسی مقایسه نمیکنم اعتماد بنفسم بیشتر شده.واتس آپم شاید چن روزی یبار در حد چن دیقع انلاین شم تلگرامم نهایت روزی نیم ساعت تا یساعت و از این بابت خیلی خوشحالم نی نی سایتم چن روزه بیشتر میام ک اینم میخام خیلی کمش کنم مث قبل

بگفتا دل ز مهرش کی کنی پاک   بگفتا آنگه ک باشم خفتع در خاک ❤👫🏻