2777
2789
عنوان

😍بلند کردن مژه ها 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 21872 بازدید | 95 پست
وای نهه تا حالا ک جرات نداشتم،الان دیگ بش فکرم نمیتونم بکنم🤣 اما مژه هان ضایع نیست ب نظرم ب مرور ز ...

وااااي بيچاره دلم سوخت براش😢

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/

خانومایی که میخواین مژه هاتون بلند و پر و ضخیم بشع،تقویت مژه سریتا استفاده کنید عالیه

به دل خود مراجعه کنید و نسبت به تمام کسانی که در گذشته از دست آنها ناراحت شده اید احساس محبت نمایید. هر جا ناراحت شدید اقدام به بخشش و عفو نمایید. عفو و گذشت پایه بیداری معنوی است.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اینو گرفتم15تومن گفت واسه تقویت مژه و ابرو هس انا من واسه این گرفتم ک ابروم قشنگ صاف وایسه

اهان ريمل ابرو؟مثل ليفت؟

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
خانومایی که میخواین مژه هاتون بلند و پر و ضخیم بشع،تقویت مژه سریتا استفاده کنید عالیه

عه يه شيماي ديگه😁

شما چهارمين شيماي سايتي كه ديدم🌹

عه يه شيماي ديگه😁 شما چهارمين شيماي سايتي كه ديدم🌹

البته من از شیماهای قدیمی ام ها😜.اونا جدید بودن یا قدیمی

به دل خود مراجعه کنید و نسبت به تمام کسانی که در گذشته از دست آنها ناراحت شده اید احساس محبت نمایید. هر جا ناراحت شدید اقدام به بخشش و عفو نمایید. عفو و گذشت پایه بیداری معنوی است.
در اصل واسه مژس لیفت نمیدونم چطوره⁦☹️⁩

يه موادي ميزنن به ابرو بعدش به بالا شونه ميزنن و همونجوري فرم ميگيره تا چند وقت ميمونه

چند نفر پيشنهاد دادن برو چون ابرو هات پره خوب ميشه

اما شنيدم ضرر داره نميدونم

من از آلوورا برای مژه هام استفاده کردم بلند میکنه پر نمیکنه..شب ها قبل خواب ژل داخل ش رو با انگشت میزدم روی مژه هام صبح میشستم..به صورتتون نزنین چون صورتتون پرمو میشه

زنی را می شناسم من ؛که در یک گوشه ی خانه میان شستن و پختن درون آشپزخانه سرود عشق میخواند نگاهش ساده و تنهاست صدایش خسته و محزون، امیدش در ته فرداست...زنی هم زیر لب گوید؛ گریزانم از این خانه ولی از خود چنین  پرسد: چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟ زنی با تار تنهایی؛  لباس تور میبافد زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند. زنی خو کرده با زنجیر؛ زنی مانوس با زندان تمام سهم او اینست نگاه سرد زندانبان..زنی را می شناسم من؛که میمیرد ز یک تحقیر ولی آواز میخواند که این است بازی تقدیر. زنی با فقر میسازد؛ زنی با اشک میخوابد زنی با حسرت و حیرت گناهش را نمیداند...زنی واریس پایش را؛ زنی درد نهانش را ز مردم میکند مخفی که یک باره نگویندش چه بد بختی ،چه بد بختی...زنی را میشناسم من؛ که شعرش بوی غم دارد ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد

البته من از شیماهای قدیمی ام ها😜.اونا جدید بودن یا قدیمی

اونا جديد بودن

منم شيمام

خوشبختم🌹

يه موادي ميزنن به ابرو بعدش به بالا شونه ميزنن و همونجوري فرم ميگيره تا چند وقت ميمونه چند نفر پيشن ...

ن این وقتی بشوری میره اصن زیادم نمیمونه

دیدی بعضیا مسواک میزنن ب ابروشون ک شونه بشه من اینو ب جا مسواک استفاده میکنم زیاد تاثیری نداره،اما میگفتن واسه رشد خوبه ک بازم تاثیرشو ندیدم🤣🤣

در انتظار..⁦👩‍👧‍👦⁩
من از آلوورا برای مژه هام استفاده کردم بلند میکنه پر نمیکنه..شب ها قبل خواب ژل داخل ش رو با انگشت می ...

من يبار زدم ب لبم تا فرداش لبم تلخ بود برا چشم ضرر نداشته باشه

نميسوزونه؟

ن این وقتی بشوری میره اصن زیادم نمیمونه دیدی بعضیا مسواک میزنن ب ابروشون ک شونه بشه من اینو ب جا مس ...

اها😂اره من مسواك ميزنم ب ابرو و مژه هام😂😂😂😂

اونا جديد بودن منم شيمام خوشبختم🌹

me too🌹🌹🌹🌹😘