2777
2789
عنوان

😍بلند کردن مژه ها 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 21872 بازدید | 95 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همیشه دوسداشتم مژه هامو بچینم ببینم بزرگ میشه ولی هیچوقت جرات نکردم🤐

منه لعنتي امتحان كردم اخه خيلي خوب بود اول مژه هاي پايينيمو چيدم بعديك ماه خيلي خوب پر و مشكي شدن الان عكس ميفرستم ببين

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
دلم میخواد عکس چشات رو ببینم

الان خيلي بهتر شدن😂😂😂😂😂😂😂

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
از ته؟ واه اینو تا حالا نشنیده بودم!

از ته ن دقيقا نصفه....

منه لعنتي امتحان كردم اخه خيلي خوب بود اول مژه هاي پايينيمو چيدم بعديك ماه خيلي خوب پر و مشكي شدن ال ...

من مژه هام پر و مشکیه اما بلند نیست دوسدارم بلند باشه

باشه بفرست

در انتظار..⁦👩‍👧‍👦⁩
از ته؟ واه اینو تا حالا نشنیده بودم!

سرزمين عجايبه اينجا😂😂😂😂😂منم از همينجا شنيدم ينفر گفت چيده و عاااالي شدن منم چيدم😂

دلم میخواد عکس چشات رو ببینم

بيا ببين شاهكارامو😂😂😂

ابروهات بیشتر تو چشمن😍😛

ابرو زياد دارم😂

ابروهات بیشتر تو چشمن😍😛

همچين اشتباهي نكني هيچوقت

من پاييني هارو چيدم كم در اومد عالي هم شد يعني امتحان كردم پلك بالا رو بيشتر چيدم مطمئن بودم در مياد اماااااااا😭

همچين اشتباهي نكني هيچوقت من پاييني هارو چيدم كم در اومد عالي هم شد يعني امتحان كردم پلك بالا رو بي ...

وای نهه تا حالا ک جرات نداشتم،الان دیگ بش فکرم نمیتونم بکنم🤣

اما مژه هات ضایع نیست ب نظرم ب مرور زمان بزرگ میشه،من دوستم وسط مژش با آتیش تا ته سوخت دیگ هم در نیومد،دیگ هم خبرش ندارم ک چیکار کرد😟

در انتظار..⁦👩‍👧‍👦⁩