2777
2789
عنوان

😍بلند کردن مژه ها 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 21912 بازدید | 95 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همیشه دوسداشتم مژه هامو بچینم ببینم بزرگ میشه ولی هیچوقت جرات نکردم🤐

منه لعنتي امتحان كردم اخه خيلي خوب بود اول مژه هاي پايينيمو چيدم بعديك ماه خيلي خوب پر و مشكي شدن الان عكس ميفرستم ببين

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
دلم میخواد عکس چشات رو ببینم

الان خيلي بهتر شدن😂😂😂😂😂😂😂

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
از ته؟ واه اینو تا حالا نشنیده بودم!

از ته ن دقيقا نصفه....

منه لعنتي امتحان كردم اخه خيلي خوب بود اول مژه هاي پايينيمو چيدم بعديك ماه خيلي خوب پر و مشكي شدن ال ...

من مژه هام پر و مشکیه اما بلند نیست دوسدارم بلند باشه

باشه بفرست

در انتظار..⁦👩‍👧‍👦⁩
از ته؟ واه اینو تا حالا نشنیده بودم!

سرزمين عجايبه اينجا😂😂😂😂😂منم از همينجا شنيدم ينفر گفت چيده و عاااالي شدن منم چيدم😂

دلم میخواد عکس چشات رو ببینم

بيا ببين شاهكارامو😂😂😂

ابروهات بیشتر تو چشمن😍😛

ابرو زياد دارم😂

ابروهات بیشتر تو چشمن😍😛

همچين اشتباهي نكني هيچوقت

من پاييني هارو چيدم كم در اومد عالي هم شد يعني امتحان كردم پلك بالا رو بيشتر چيدم مطمئن بودم در مياد اماااااااا😭

همچين اشتباهي نكني هيچوقت من پاييني هارو چيدم كم در اومد عالي هم شد يعني امتحان كردم پلك بالا رو بي ...

وای نهه تا حالا ک جرات نداشتم،الان دیگ بش فکرم نمیتونم بکنم🤣

اما مژه هات ضایع نیست ب نظرم ب مرور زمان بزرگ میشه،من دوستم وسط مژش با آتیش تا ته سوخت دیگ هم در نیومد،دیگ هم خبرش ندارم ک چیکار کرد😟

در انتظار..⁦👩‍👧‍👦⁩