2777
2789
عنوان

😍بلند کردن مژه ها 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 21872 بازدید | 95 پست
والا من یه هفته زدم بلند شد تا یه ماه زدم بعدش حوصله م نکشید ادامه بدم...با دقت بزنی نمیره توی چشم.ه ...

الان همونجوری بلند مونده؟

وای ینی ی هفته ای نتیجه داد؟چه خوب

چقد بلند شد حدودا

تغییرش زیادبود؟

من میترسم بره توچشمم

😔نوش جانش بشود هرکه حرم رفت حسین؛؛؛؛من به جا ماندن از این قافله عادت کردم😢                                                                                                                                                                                        آقا جان گدانمیخواهی؟دختر بی وفا نمیخواهی؟😔         کاش میشد ز من سوال کنی؛دخترم کربلانمیخواهی؟😢                                                                                                امسال دلم خیلی پره آقا....همه دارن میرن،،دارن میان پیشت،،چجوری طاقت بیارم و دلم نگیره؟       یعنی میان اینهمه زائر اضافی ام؟!😢.                     آقا چطوری دووم بیارم تا اربعین بعد....خدایا چرا قسمتم نکردی؟خدایا تو که داری میبینی دلم تو چه حالیه؟خدایا تو که بغضمو میبینی...چجوری ببینم همه میرن ولی من...😢.       
مگه چی میزدی گلم مگه برگ الوئه ورا رو نمیگی؟

نه خانومی.من تقویت مژه سریتا میزدم

به دل خود مراجعه کنید و نسبت به تمام کسانی که در گذشته از دست آنها ناراحت شده اید احساس محبت نمایید. هر جا ناراحت شدید اقدام به بخشش و عفو نمایید. عفو و گذشت پایه بیداری معنوی است.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان همونجوری بلند مونده؟ وای ینی ی هفته ای نتیجه داد؟چه خوب چقد بلند شد حدودا تغییرش زیادبود؟ م ...

نه عزیزم نمونده...مال من مژه هام خیلی کمه خیلی بلند شده بودن..بعدش که ادامه ندادم،مژه ها به تدریج میریزن و جایگزین میشن..جدیدا که در اومدن دوباره کوتاه اند..یعنی اگه‌ میخوای دائمی بلند باشه باید همیشه بزنی..من حتی از سریتا هم استفاده کردم خیلی خوب شده بودن ولی الان یه سال که از روش گذشته دوباره به حالت اولشون برگشتن..یعنی اینکه هیچ کدوم اثر دائمی ندارن

زنی را می شناسم من ؛که در یک گوشه ی خانه میان شستن و پختن درون آشپزخانه سرود عشق میخواند نگاهش ساده و تنهاست صدایش خسته و محزون، امیدش در ته فرداست...زنی هم زیر لب گوید؛ گریزانم از این خانه ولی از خود چنین  پرسد: چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟ زنی با تار تنهایی؛  لباس تور میبافد زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند. زنی خو کرده با زنجیر؛ زنی مانوس با زندان تمام سهم او اینست نگاه سرد زندانبان..زنی را می شناسم من؛که میمیرد ز یک تحقیر ولی آواز میخواند که این است بازی تقدیر. زنی با فقر میسازد؛ زنی با اشک میخوابد زنی با حسرت و حیرت گناهش را نمیداند...زنی واریس پایش را؛ زنی درد نهانش را ز مردم میکند مخفی که یک باره نگویندش چه بد بختی ،چه بد بختی...زنی را میشناسم من؛ که شعرش بوی غم دارد ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد

سلام.قبل استفاده از هر چیزی اول تست حساسیت بدید. اگه حساسیت نداشتین راحت استفاده کنین. 

اول ژل الورا رو بعد از خارج کردن خوب بشور که اون شیر ابه دورش که محافظ ژله بره. چون برای پوست مضره

بعد هر بار اندازه چند روز ژل خارج کن داخل میکسر بریز حالت ژله مانند پیدا کنه و زود داخل ضرف شیشه ی سر دار بریز. چون نبایدهوا بخوره. هر بار هرچقد لازم داشتی بردار. درشو بزار. داخل یخچال

صورت رو باهاش ماساژ بده. با انگشت یا براش مخصوص به مژه و ابروت بزن. بره داخل چشم هم هیچی نمیشه. یا اینکه من چیزیمنمیشه نمیدونم. موی زائد نمیاره. فقط با تقیویخ ریکشه مو ابرو و مژه باعث ضخیم تر شدن وبلند شدنش میشه.