2777
2789
عنوان

😍بلند کردن مژه ها 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 21872 بازدید | 95 پست
ندیدم فرستادی عکسشو

دير اومدي خيلي ديره....😂جاي ديگه دل اسيره....

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/

عزیزم.چه ابروهای قشنگی.کلا چشم و ابروتون قشنگه

به دل خود مراجعه کنید و نسبت به تمام کسانی که در گذشته از دست آنها ناراحت شده اید احساس محبت نمایید. هر جا ناراحت شدید اقدام به بخشش و عفو نمایید. عفو و گذشت پایه بیداری معنوی است.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تقویت مژه سریتا بزنید خیلی زود نتیجه میگیرید.من خودم استفاده کردم

به دل خود مراجعه کنید و نسبت به تمام کسانی که در گذشته از دست آنها ناراحت شده اید احساس محبت نمایید. هر جا ناراحت شدید اقدام به بخشش و عفو نمایید. عفو و گذشت پایه بیداری معنوی است.
عزیزم.چه ابروهای قشنگی.کلا چشم و ابروتون قشنگه

قربونت

ديگه قشنگ نيست😂😂😂😂مژه هامو چيدم كه بلند بشن اماااا

تو اين عكسه مژه هاي پايينو چيده بودم ديدي چجورين😂

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
تقویت مژه سریتا بزنید خیلی زود نتیجه میگیرید.من خودم استفاده کردم

دستور استفاده ش؟

قربونت ديگه قشنگ نيست😂😂😂😂مژه هامو چيدم كه بلند بشن اماااا تو اين عكسه مژه هاي پايينو چيده بودم ...

نه خداییش هنوز قشنگه .زیاد به چشم نمیاد

من يبار زدم ب لبم تا فرداش لبم تلخ بود برا چشم ضرر نداشته باشه نميسوزونه؟

خب مزه آلوورا تلخه...نباید بذاری بره داخل چشم ت

زنی را می شناسم من ؛که در یک گوشه ی خانه میان شستن و پختن درون آشپزخانه سرود عشق میخواند نگاهش ساده و تنهاست صدایش خسته و محزون، امیدش در ته فرداست...زنی هم زیر لب گوید؛ گریزانم از این خانه ولی از خود چنین  پرسد: چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟ زنی با تار تنهایی؛  لباس تور میبافد زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند. زنی خو کرده با زنجیر؛ زنی مانوس با زندان تمام سهم او اینست نگاه سرد زندانبان..زنی را می شناسم من؛که میمیرد ز یک تحقیر ولی آواز میخواند که این است بازی تقدیر. زنی با فقر میسازد؛ زنی با اشک میخوابد زنی با حسرت و حیرت گناهش را نمیداند...زنی واریس پایش را؛ زنی درد نهانش را ز مردم میکند مخفی که یک باره نگویندش چه بد بختی ،چه بد بختی...زنی را میشناسم من؛ که شعرش بوی غم دارد ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد

اهان طبیعیه ک..فک کردم وحشتناک شدی😃

ن اينجا تازه بلند شده بودن ميبيني همه صاااااف و هم قدن😂ميخواستم برم بيرون ريمل ميزدم بهتر شه افتضاح ميشد

كوتاه و پر و مشكي

هيچوقت همچين اشتباهي نكنين خواهشا

خب مزه آلوورا تلخه...نباید بذاری بره داخل چشم ت

باشه ممنون حتما امتحانش ميكنم

نه خداییش هنوز قشنگه .زیاد به چشم نمیاد

اخه اينجا بالايي هارو نچيدهبودم فقط پاييني ها تازه بعد دوهفته يخورده در اومده بودن

دستور استفاده ش؟

هر شب قبل از خواب .اول چشمهاتون رو با شامپو بچه بشورید که ارایش نداشته باشید بعد از ریشه بکشید به سمت بالای مژها.بهتره داخل خود چشمتون نره.بعد از ده روز نتایج شگفت انگیزش رو میبینید.البته حداقل یکماه استفاده کنید 

هر شب قبل از خواب .اول چشمهاتون رو با شامپو بچه بشورید که ارایش نداشته باشید بعد از ریشه بکشید به سم ...

فرداش با چي بشورم؟فقط اب؟

فرداش با چي بشورم؟فقط اب؟

راستیاتش من فرداش دیگه نمیشستم.تو خودش دستور استفاده اش رو نوشته.ولی فکر کنم اگه مژه رو هم زیاد بشوری تازه باعث ریزش میشه.طبق دستورالعمل توی جعبه ی خودش عمل کنید

راستیاتش من فرداش دیگه نمیشستم.تو خودش دستور استفاده اش رو نوشته.ولی فکر کنم اگه مژه رو هم زیاد بشور ...

باشه ممنونم خانوم زيباي خالدار🌹♥️

موفق باشيد