2789
عنوان

بیبیچک مثبت

312 بازدید | 43 پست

بچه هااا 

بچه هااا

من دیروز و پریروز بیبی چک استفاده کردم بعد یکی دو دیقه خط خیلی کمرنگ صورتی مینداخت و بعد پنج دیقه هی پررنگتر میشد بیبیچک هام روژان و لاوین بودن چون خیلی ها گفته بودن اینا کاذب زیاد دارن من دیروز تست BHCGهم دادم

عددش ۲۰۱۰

یعنی احتمالا تو هفته چهار هستم

بچه ها من هیچی از بارداری نمیدونم تا برم دکتر بگید من باید چیکار کنم

بهترین لحظه زندگی من شد لحظه ای که عدد بتای بارداریم نشون داد تودلی مامان هههههههست خواب نیست رویا نیست واقعیته

باید بزایی  ..ندونبه

😍ما قدبلندا واژه ای به نام "این" نداریم چون از  ارتفاعی که ما نگاه میکنیم همه چی "اونه"😍😁آقایوننننننن داداشام،گوفته باشم،اینجه باس ماس.. یعنی کلش باس ماس. این تاپیک  و اون تاپیک لایک و کامنت ماس ماس.یعنی سااایت کلوهومش ماس ماس.. آبجیا فدا مدا  

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

دعا کن این حستو همه تجربه کنن 

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀

مبارکه عزیزم  چه علائمی داری؟

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷

سلام عزیزم اول اینکه مبارک ...دوم اینکه مواظب خودت باش هیچ قرصی بدون تجویز پزشک استفاده نکن ...سوم اینکه مواد غذایی گرم اصلا نخور ...(خرما .جیگر..عدسی و...)

یکی از آرزوهای شوهرم اینکه ماشین دار بشه میشه واسه اینکه ب ارزوش برسه صلوات بفرستین ..ممنونم

راستی  چکار کردی که باردار شدی؟

منم دقیقا مثل  تو پریودام نامنظم بود و با دوفاستون یا همون پروژسترون مرتب شد. 

داستینکس خوردی؟

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷