2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

یه هفته تا دو هفته بعد 

مال بعضی ها هم همون روز پریودی 

من یه روز مونده ب پریودی زدم مثبت شد

شــوهـرم تنهـا آرامـشه زنـدگیمه 💏                          ماشاء الله لا قوة الا بالله العلی العظیم
من باید دیروز میشدم و امروز تست رو زدم و منفی بود. بدجور خورده تو ذوقم. پکر نشستم یه گوشه. ماه دوم ا ...

نگران نباش عزیزم.ایشاله باردارمیشی.هرچی خدا بخواد.منم خودم هفت ماهه اقدام کردم و نتیجه نگرفتم هنوز

من باید دیروز میشدم و امروز تست رو زدم و منفی بود. بدجور خورده تو ذوقم. پکر نشستم یه گوشه. ماه دوم ا ...

من بعد از ۶ ماه با کلومیفن باردار شدم

۵ روز هم هست سقط کردم

پکر و ناراحت نباش...پس من چی بگم؟

بی خیال باش و به خدا توکل کن

انشاالله زود باردار میشی عزیزم

خدایا شکرت بابت فندوق کوچولو😊👼🤰 خودت صحیح و سالم حفظش کن 👨‍👩‍👧
من بعد از ۶ ماه با کلومیفن باردار شدم ۵ روز هم هست سقط کردم پکر و ناراحت نباش...پس من چی بگم؟ بی ...

الهی هرچی خیر و مصلحتمون هست همون برامون پیش بیاد توکل ب خدا❤

نگران نباش عزیزم.ایشاله باردارمیشی.هرچی خدا بخواد.منم خودم هفت ماهه اقدام کردم و نتیجه نگرفتم هنوز

اخه من دارم خیلی حرف میشنوم خیلی تو فشارم

میگم نکنه نشم اصلا🙁

من بعد از ۶ ماه با کلومیفن باردار شدم ۵ روز هم هست سقط کردم پکر و ناراحت نباش...پس من چی بگم؟ بی ...

این تیکر مال بچه ی ک سقط شد؟؟؟یا دوباره حامله ی؟

شــوهـرم تنهـا آرامـشه زنـدگیمه 💏                          ماشاء الله لا قوة الا بالله العلی العظیم