2777
2789
عنوان

میوپاتی خفیف؟؟؟؟

11135 بازدید | 39 پست
نوار عضله دخترم نوشته میوپاتی خفیف.دکتر گفت فقط عضلاتش یه کم ضعیفه.وچیز مهمی نیست.ولی تو اینترنت چیزای خوبی ننوشته بود.کسی میدونه واقعا یعنی چی؟
بالاخره دختر منم راه میره.میام به همه خبر میدم.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

هدیه جان همیشه میوپاتی اون چیزایی که تو تو نت نوشته شده نیست/درسته میوپاتی اگر بچه تشنج داشتهذباشه/اگر ام آر آیش نا سالم باشه اگر متابولیکش مشکل داشته باشه بیماری خطرناکیه اما بتنهایی فقط تاخیر رشدی و ضعف عضلانی میاره یسال دیر تر راه بره عزیزم مطمین باش دیر و زود داره سوخت و سوز نداره
مامانیه مهربون امضامو که دیدی واسه سلامتی پسر کوچولوم امن یجیب بخون...خواهش میکنم😔😔

سلام عزیزم ازت عاجزانه میخام جواب منو بدی

عزیزم پسر منم ۸ ماهستو تونوار عصب و عضلش نوشته بود میوپاتی خفیف این یعنی چی؟الان دکترش براش بیوپسی عضله نوشته تا نوعش معلوم شه؟؟

میخاستم بدونم دختر شما الان چه کارایی انجام میده ؟شما به چی شک کردی که بردیش نوار عضله؟این بیمار درمان میش؟یاممکن هیچوقت راه نره بچم ؟توروخدا کمکم کن درخاست دوستیمم قبول کن باهم درارتباط باشیم باور کن الان که دارم مینویسم اشکام بند نمیاد توروخدا بیا و بگو که حل میش کمکم کن😢😢

سلام عزیزم ببخشید دیر جواب دادم خیلی وقت بود نمیومدم .دختر من نوار عصب وعضله اش نرمال شد ولی هنوز که 4سالشه نه راه میره نه حرف میزنه.ازمایش ژنتیک هم دادیم هیچی معلوم نشد.توکلم به خداست الانم دوباره باردارم امیدوارم خدا بهم بچه سالم عطا کنه.پسر شما چطوره؟

سلام هدیه جااان. شرمنده وقتتو میگیرم.  تاپیکاتو خوندم در مورد مشکل دخترت. ان شالله که هر چی سریعتر خوب بشن.پسر منم میوپاتی داره و عصلاتش صعیفه . مثل دختر شما تمام بررسی ها نرمال بوده اما پسرم مشکل حرکتی داره. به ما اتجام ازمایش ژنتیک کلی( wes)را دادند. میخاستم ببینم شما برای دخترتون چه ازمایش زنتیکی انجام دادید؟ کجا؟ و الان دخترتون تو چه وضعیتی هستند یعنی در نهایت تشخیص چی دادند؟ کاقعا ازت ممنون میشم راهنماییم کنید

عزیزم ما هم این ازمایش رو انجام دادیم.به روش ان جی اس.هزینه اش تقریبا 9میلیون شد.15میلیونم خودمون انجام دادیم ولی هیچی پیدا نشد.البته دختر من از نظر درکی هم ضعیفل وحرف نمیزنه

سلام به همه مامانای مهربون و سلام مخصوص به مامان هدیه آسمانی زهرا خانوم گل گلاب من چند ماهی هستش که مثل روح سرگردان تو این تاپیک تو اون تاپیک سر میزنم تا یه راه چاره برای دخترم پیدا کنم هدیه جون داشتم باذوق مطالب شما رو دنبال میکردم که برسم به جایی که بگی دخترت خوب شده که به مطالب بالا رسیدم خواهر انگار منجمد شدم چرا این فرشته مهربون هنوزم راه نمیره و حرف نمی زنه. دارم دیوونه میشم. ناگفته نماند که منم همین مشکل رو دارم آخه دکترها چی گفتن بلاخره؟ نتونستم تشخیص بدن از چیه آخه؟