2777
2789
من باید دیروز میشدم و امروز تست رو زدم و منفی بود. بدجور خورده تو ذوقم. پکر نشستم یه گوشه. ماه دوم ا ...

خیلی زود زدی تست حداقل باید سه تا چهار روز دیگه میزدی

شــوهـرم تنهـا آرامـشه زنـدگیمه 💏                          ماشاء الله لا قوة الا بالله العلی العظیم

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واسه همونیه که سقط شده...۵ روز پیش سقط داشتم

وااای چقدررر ناراحت شدم برات 😞😞😞خیلی سخته 

میشه بگی دلیل سقطش چی بود؟؟؟

شــوهـرم تنهـا آرامـشه زنـدگیمه 💏                          ماشاء الله لا قوة الا بالله العلی العظیم
وااای چقدررر ناراحت شدم برات 😞😞😞خیلی سخته  میشه بگی دلیل سقطش چی بود؟؟؟

آره خیلی سخته😢

علتش رو نفهمیدم

ولی توی ۷ هفته رشدش متوقف شد و ضربان قلب دیگه نداشت

خدایا شکرت بابت فندوق کوچولو😊👼🤰 خودت صحیح و سالم حفظش کن 👨‍👩‍👧
آره خیلی سخته😢 علتش رو نفهمیدم ولی توی ۷ هفته رشدش متوقف شد و ضربان قلب دیگه نداشت

رفتی برای قلبش؟؟تشکیل شدد؟

رفتی برای قلبش؟؟تشکیل شدد؟

آره تو ۶ هفته رفتم قلب داشت و همه چی نرمال بود فقط لک بینی داشتم شیاف استفاده کردم ولی بعد از ۴ روز بیشتر شد

آره تو ۶ هفته رفتم قلب داشت و همه چی نرمال بود فقط لک بینی داشتم شیاف استفاده کردم ولی بعد از ۴ روز ...

خیلییی ناراحت شدم برات باوووور کن اصلا حالم بد شددد ب حق امام حسین زود دوباره باردار بشی و سااالمم بیاد توی بغلتتت 

خیلییی ناراحت شدم برات باوووور کن اصلا حالم بد شددد ب حق امام حسین زود دوباره باردار بشی و سااالمم ب ...

ممنون دوست عزیز🙏❤

انشاالله شما هم بارداری راحتی داشته باشی و نی نی تو صحیح و سالم بغل بگیری

آره تو ۶ هفته رفتم قلب داشت و همه چی نرمال بود فقط لک بینی داشتم شیاف استفاده کردم ولی بعد از ۴ روز ...

۲ هفته بعد که خونریزیت قطع شد دیگه اصلا جلوگیری نکن من جلوگیری نکردم