2789
عنوان

مادر شوهرم😑😑😑

307 بازدید | 15 پست

من کلا رکم ها خیلی هم بد رکم

یعنی کسی جرات نداره جلوم چیزی بگه، خاهر شوهر و جاری چیزی بگن همون جا شستم خشک کردم آویزون کزدم

برای مادر شوهرمم اینجوری بودم ولی جدیدا نمیدونم چرا لال شدم بعد هی میام حرص میخورم 

چکار کنم 

از وقتی رفتیم خونشون پسر دو ماهمو به زور داشت مینشوند  تاش میکرد فکر می‌کرد من نمیبینم از اونموقع خیلی ازش ترسیدم همش میگم بلایی سر بچم نیازه میرم اونجا فقط همه فکرم پیش بچمو با اینکه بغلمه

حوصله و اعصابه بحثم ندارم باهاش

البته بگم زن بابای شوهرمه

آخه بعدش خیلی میام حرص میخورم 

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم منم همین بودم 

بچمو هرگز ندادم دست کسی 

انقدر که خواهر شوهرم همه جا پر کرده بود بچه رو نمیده دست ما 

الان که بزرگتر شده کمتر حساسم ولی شوهرم نمیذاره کسی بغلش کنه 

با شوهرت باید هماهنگ باشی 

نی نی دومم خیلی زود اومد پیش ما.. منو بابایی مراقبتیم تا سلامت به دنیا بیایی... میشه برای سالم دنیا اومدنش صلوات بفرستید 😍

دعواش کن بگو 

میخوای کمر بچمو بشکونی

به یه پسره خوشگل😏جذاب😎پولدار🤑قد بلند🕴خوشتیپ😍سیکس پک دار💪عطر تلخ برنه😜نیاز مندیم😉برای واکس زدن کفشایه آقامون😑بله ما آقامونو ب دنیا نمیدیم😂

بچه رو نده بغلش

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    
عجب بي شخصيتيه مگه اسباب بازيه بچه    

اینجور. گریه کرد بخدا تا یک هفته اصلا آروم نداش

پیش دکتر بردم گفتم یه بچه نشونددش داد زد سرم گفت اذیت شده برای همین گریه میکنه 

شوهرمم جرات نکرد چیزی بگه

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 
رك بودن ؟؟؟ اون اخلاق اسمش رك بودن نيست به نظرم  الان مشكل چيه؟ كمتر برو بيا  با احترام ...

من نمی‌ترسم حرفمو میگم، نمیدون مرا ی مدته لال میشم، بخدا اصلا نمیرم بیام ماهی یه بار ب زور همش بچمو بهانه میکنم 

اینجور. گریه کرد بخدا تا یک هفته اصلا آروم نداش پیش دکتر بردم گفتم یه بچه نشونددش داد زد سرم گفت اذ ...

هر وقت نشوندش رو کمر بهش بگو ماشالله ده تا بچه بزرگ کردی نمیدونی بچه دوماه نمیتونه بشینه هنوز کمر نگرفته

اینجور. گریه کرد بخدا تا یک هفته اصلا آروم نداش پیش دکتر بردم گفتم یه بچه نشونددش داد زد سرم گفت اذ ...

بايد همونجا پيگيرى مى كردى مى گفتى ببين چه غلطى كردى بچه م ناراحته 

😣😣😣😣

هر وقت نشوندش رو کمر بهش بگو ماشالله ده تا بچه بزرگ کردی نمیدونی بچه دوماه نمیتونه بشینه هنوز کمر نگ ...

والا به خدا 😐😐😐😐

بچه ى ٢ ماهه گردنش و نگه نمى داره عفريته رو كمر نشوندش

والا به خدا 😐😐😐😐 بچه ى ٢ ماهه گردنش و نگه نمى داره عفريته رو كمر نشوندش

ببین رو بچه خجالت حرف نزدن بذار کنار الان بچه اشنا ما از رو مبل افتاد نه ماهشه نمیتونه بشینه دکتر گفته ببرینش این مرکاز که گفتار در مانی ایناس